ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπιανκόνι: «Δεν μπορούμε να σταματήσουμε» (pic)

Υπάρχει απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία για τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Άρη και ΟΦΗ, όμως δεν το βάζουν κάτω!

Υπάρχει απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία για τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Άρη και ΟΦΗ, όμως δεν το βάζουν κάτω!

Δύο στα δύο ήττες έχει μέχρι στιγμής ο ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague 1 Interwetten 2020-2021. Η πρώτη ήττα ήρθε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-1 σκορ ενώ η δεύτερη ήρθε στο «Αθανάσιος Διάκος» από τον ΌΦΗ με τελικό σκορ 1-2.

Δεν είναι τόσο η συνολική εμφάνιση της ομάδας αυτό που έχει φέρει μία λογική απογοήτευση στην ομάδα, αλλά η επίδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών και περισσότερο θα λέγαμε τ΄ότι η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει!

Τώρα, η απογοήτευση είναι λογική αλλά όμως τόνισε ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να τα παρατήσουν από τις δύο πρώτες αγωνιστικές!

«We can’t stop», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, ο οποίος έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We can’t stop ????. ? : @yiannissimopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miguel Bianconi (@miguel.bianconi) στις

Διαβάστε επίσης

Back to top button