Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με το κίνητρο στο Europa League

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 19:55 στην Μπράγκα της Πορτογαλίας Μπράγκα – Γούλβς. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στον όμιλο με 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια και αήττητοι με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Στα γκολ πέτυχαν 8 και δέχτηκαν 4 ενώ το εντυπωσιακό με την Μπράγκα είναι ότι στην Ευρώπη είναι πρώτοι στον όμιλο με σοβαρές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Ενώ στο πρωτάθλημα είναι στην 9η θέση με 15 βαθμούς σε 11 παιχνίδια.

Οι Άγγλοι είναι δεύτεροι στον όμιλο με 9 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια με 3 νίκες και 1 ήττα. Ενώ στην Premier League βρίσκονται στην 5η θέση με εντυπωσιακή πορεία φέτος σοβαροί παίρνοντας αποτελέσματα με Γιουναιτεντ, Αρσεναλ και Λέστερ και με 7 ισοπαλίες 13 παιχνίδια. Η ισοπαλία φαίνεται να τις βολεύει μιας και οι δυο στην τελευταία αγωνιστική έχουν να αντιμετωπίσουν τις δυο τελευταίες ομάδες του ομίλου. Επιλογή η ισοπαλία στην αναμέτρηση σε μονό αποδεκτό με απόδοση 2.85.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Επίσης στις 19:55 στην Αυστρία Bόλφσμπέργκερ – Γκλάντμπαχ. Οι Γερμανοί έχουν περισσότερες ελπίδες για την πρόκριση σε σχέση με τους γηπεδούχους Αυστριακούς.Η Γκλάντμπαχ είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου με 5 βαθμούς (όσους και η Ρόμα ) με 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 1 ήττα και συντελεστή τερμάτων 4-7 ενώ οι Αυστριακοί είναι στην τελευταία θεση με 4 βαθμούς με 1 νίκη 1 ισοπαλία και 2 ήττες πετυχαίνοντας 5 τέρματα ενώ δέχτηκαν επίσης 5 τέρματα.

Οι Γερμανοί χρειάζονται περισσότερο την νίκη μιας και είναι πιο κοντά στην πρόκριση από τους Αυστριακούς. Πέρα από αυτό θέλουν και την ρεβάνς από το ντροπιαστικό 4-0 της πρώτης αγωνιστικής από την γηπεδούχο στην Γερμανία. Και επίσης με τελευταίο παιχνίδι με την Μπασάκσεχιρ στην Γερμανία έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα με αρκετά γκολ να πάει στην τελευταία αγωνιστική και με μια ισοπαλία να περάσουν μαζί και οι δυο. Επιλογή το over 1.5 goal για την Γκλάντμπαχ στο 1.70.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Σουηδία στις 22:00 Mάλμε – Ντιναμό Κιέβου. Οι Σουηδοί εδώ και βδομάδες χωρίς υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Ουκρανούς την Ντινάμο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία του ομίλου και με δύο αγωνιστικές να απομένουν έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Η Ντιναμό με 6 βαθμούς με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.και η Μάλμε με 5 βαθμούς και 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Στα γκολ οι Ουκρανοί πέτυχαν 3 γκολ και δέχτηκαν 2 ενώ οι Σουηδοί πέτυχαν 3 και δέχτηκαν 3. Πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τους Σουηδούς να παίζουν τελευταία αγωνιστική εκτός με την Κοπεγχάγη ενώ η Ντινάμο θα αντιμετωπίσει την Λουγκάνο στο Κίεβο. Η Μάλμε θέλει την νίκη για να έχει ελπίδες την τελευταία αγωνιστική αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα την επηρεάσει ο αγωνιστικός ρυθμός που δεν έχει. Οι Ουκρανοί παίζουν για δύο αποτελέσματα μιας και το Χ τους βολεύει αφού τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την Λουγκάνο στην έδρα τους. Επιλογή το G/G στο 1.95.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

19:55 | Μπράγκα – Γούλβς

X (2.85)

ΔΥΑΔΑ

19:55 | Bόλφσμπέργκερ – Γκλάντμπαχ

over 1.5 goal Γκλάντμπαχ  (1.70)

22:00 | Mάλμε – Ντιναμό Κιέβου

G/G (1.95)

Διαβάστε επίσης

Back to top button