Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παπουλής: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε με δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Παπουλής.

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στάθηκε με δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Παπουλής.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 στο Καραϊσκάκη της Ομόνοιας σε αγώνα για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Φώτης Παπουλής σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τοπ επίπεδο.

Τόνισε πως πλέον είναι αυτοί που έχουν το προβάδισμα για πρόκριση στην φάση των ομίλων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα της Κύπρου στην ρεβάνς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για 70 λεπτά ήμασταν καλά τακτικά. Ξέραμε τι να περιμένουμε και ήμασταν διαβασμένοι. Από ένα λάθος δικό μας με το πέναλτι, δώσαμε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα και μετά η ψυχολογία άλλαξε.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι σε ένα top level. Εμείς χτίζουμε μια ομάδα. Δίκαια βρισκόμαστε εδώ, από εκεί και πέρα σταθήκαμε πολύ καλά, αλλά από μια αδράνεια δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ήρθε η πίεση και δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ

Πρέπει να δουλέψουμε σε τακτικά θέματα και να διεκδικήσουμε κάτι στη ρεβάνς. Το 2-0 είναι ένα σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Μπορεί εμείς να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ στο δεύτερο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε κάτι παραπάνω, δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα δουλέψουμε για τη ρεβάνς. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button