ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν Σήμερα: Από την 4αρα στον Άρη, στο ντεμπούτο Μαστούρ στο Αγρίνιο (pics & vids)

24 Σεπτεμβρίου 2016. Η Λαμία προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που την βρίσκει στην Super League 2 (τότε Football League) με στόχο την πολυπόθητη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

24 Σεπτεμβρίου 2016. Η Λαμία προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν που την βρίσκει στην Super League 2 (τότε Football League) με στόχο την πολυπόθητη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Μια δύσκολη αποστολή ειδικά όταν στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Άρης, ο Απόλλων Σμύρνης!

Σε ένα από τα τελευταία και πιο δυνατά φιλικά εκείνου του καλοκαιριού οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον Άρη, με τους κίτρινους να είναι, σύμφωνα με τους booker, το πρώτο φαβορί για άνοδο. Ωστόσο η εικόνα των κυανόλευκων εκείνο το βράδυ, ήταν το προμήνυμα για το τι θα επακολουθούσε εκείνη τη χρονιά.

Γίονε Πίντο, Βάντερσον, Τσούκαλος και Κοτσώνης σκόραραν για το ευρύ 4-0 της Λαμίας το οποίο, θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο αν δεν είχαν…ρίξει ταχύτητα οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ. Με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο θυμηθείτε τι είχε συμβεί στην αναμέτρηση

Toν έκανε Τεσσ-(άρη) (vid)

Μάλιστα η νίκη αυτή των κυανόλευκων, είχε τύχει αρκετά μεγάλης αναγνώρισης από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της χώρας χλευάζοντας όπως ήταν φυσιολογικό την εικόνα των κιτρίνων…. Με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο θυμηθείτε το θέμα

Πως υποδέχτηκαν τα Μ.Μ.Ε την ήττα του Άρη από την Λαμία.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

24/9/2018 Πρώτος βαθμός με ντεμπούτο Μαστούρ στο Αγρίνιο

24/9/2018 και η Λαμία φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν. Οι κυανόλευκοι με νέο προπονητή στον πάγκο τον Μάκη Χάβο μετά την…επεισοδιακή λύση της συνεργασίας τους με τον Μπάμπη Τεννέ φιλοδοξούσαν να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα στοχεύοντας ψηλά. Το ίδιο φιλοδοξούσε φυσικά και η πιο….”εκκωφαντική” αν μπορούμε να την πούμε έτσι με βάση τον ντόρο που είχε γίνει παγκοσμίως με την έλευση του, ο Χασίμ Μαστούρ!

Ο Γαλλομαροκινός πρώην σούπερ σταρ της Μίλαν ερχόταν στην Λαμία με στόχο το “restart” στην καριέρα του η οποία δεν πήρε την τροπή που θα ήθελε.

Εκείνο το παιχνίδι λοιπόν που διεξήχθει σαν σήμερα, θυμόμαστε για δύο λόγους. Ο ένας είναι γιατί εκεί πήρε τον πρώτο της βαθμό η Λαμία εκείνη τη σεζόν. ‘Η αν θέλετε από εκεί ξεκίνησε για την Λαμία η σπουδαιότερη σεζόν της ιστορίας της που την βρήκε να τερματίζει 7η όντας η καλύτερη επαρχιακή ομάδα της χώρας και μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για την ιστορία το παιχνίδι είχε τελειώσει με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι που έληξε στο 113! Μπορείτε να θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το ρεπορτάζ του lamiara.gr πατώντας στον παρακάτων σύνδεσμο.

Πρώτος βαθμός στο repeat του περσινού εντός 2-2

Ο δεύτερος λόγος που έχουμε να θυμόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το ντεμπούτο του Μαστούρ στην Ελληνική Super League! Πρώτη συμμετοχή για τον Μαροκινό στο ελληνικό πρωτάθλημα ο οποίος λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος για την ομάδα μας, δείχνοντας ωστόσο τις ελάχιστες στιγμές που πήρε την μπάλα στα πόδια του δείγμα της κλάσης του.

Πάντως το γκολ της..δεύτερης ισοφάρισης της ομάδας μας προήλθε από τα δικά του πόδια!  Ήταν αυτός που ‘εβγαλε τη σέντρα για τον Μπαράλες ο οποίος κέρδισε το πέναλτι. Σέντρα ακριβείας αφού βρήκε εξαιρετικά τον Αργεντίνο επιθετικό.

Μπορεί η εκτέλεση του στη συνέχεια να μην ήταν καλή και η επέμβαση του Κυριακίδη να είναι ακόμη καλύτερη όμως δεν κόστισε στην Λαμία η οποία έφυγε όρθια από το Αγρίνιο με αυτό το 2-2 με τον Αντέτζο να παίρνει το ριμπάουντ κάνοντας το 2-2!

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button