Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Η Μεζόκοβεσντ και το buy out του Ιωαννίδη

Έτοιμη να πατήσει…γκάζι η ουγγρική ομάδα για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού - Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για το…παράθυρο με φόντο το πρόωρο exit του ποδοσφαιριστή από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Έτοιμη να πατήσει…γκάζι η ουγγρική ομάδα για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού – Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για το…παράθυρο με φόντο το πρόωρο exit του ποδοσφαιριστή από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Επιμένει η Μεζόκοβεσντ για τον Νίκο Ιωαννίδη. Μπορεί στον Απόλλωνα Σμύρνης να «γείωσαν» σε πρώτο χρόνο το επίσημο ενδιαφέρον της ουγγρικής ομάδας – όπως αποκάλυψε το SDNA – για τον 26χρονο επιθετικό, ωστόσο οι Μαγυάροι δεν το βάζουν κάτω.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του SDNA η Μεζόκοβεσντ δείχνει διατεθειμένη ακόμα και να ενεργοποιήσει το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ιωαννίδη για την μεταγραφή του σε κλαμπ του εξωτερικού, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο (100.000 ευρώ) στην «Ελαφρά Ταξιαρχία ούτως ώστε να εντάξει άμεσα τον Έλληνα παίκτη στο ρόστερ της.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Ιωαννίδη με τον Απόλλωνα λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ενώ ειρήσθω εν παρόδω, μετά τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει σε περίπου 10 ημέρες στα γήπεδα κυκλοφορώντας τις πρώτες ημέρες με ειδική (προσταυτευτική) μάσκα.

πηγή:SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button