ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς!

Την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λιανικής πώλησης από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λιανικής πώλησης από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιά τα περίπτερα, οι κάβες αλλά και τα μίνι μάρκετ θα αναστέλλουν τη λειτουργία τους από τις 12 τα μεσάνυχτα. Από το μέτρο εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα βενζινάδικα.

Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων το συγκεκριμένο μέτρο δεν αφορά μόνο την Αττική αλλά και περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι το μέτρο ισχύει στην Ημαθία, το Κιλκίς, την Πέλλα, την Πιερία, την Χαλκιδική, τα Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Ζάκυνθο, τη Λέσβο και τη Μύκονο.

Τα μέτρο τίθεται σε ισχύ από αύριο Σάββατο μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου. Σε επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί – Εξαιρούνται φαρμακεία και πρατήρια καυσίμων ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς. Επιπλέον ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 5 τα ξημερώματα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button