Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Έτοιμοι να κυνηγήσουν… βόμβα με Χάρντεν οι Σίξερς!

Οι Φιλαδέλφια Σίξερς σκέφτονται να προχωρήσουν σε... βόμβα, αφού στο τραπέζι των συζητήσεων υπάρχει το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν!

Οι Φιλαδέλφια Σίξερς σκέφτονται να προχωρήσουν σε… βόμβα, αφού στο τραπέζι των συζητήσεων υπάρχει το όνομα του Τζέιμς Χάρντεν! Ποιος ο ρόλος του Μάικ Ντ’Αντόνι.

Οι Σίξερς έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Μάικ Ντ’Αντόνι, που για την ώρα εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Αν τελικά ολοκληρωθεί το deal, τότε η ομάδα της Φιλαδέλφια αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο τεχνικό ως διαπραγματευτικό μέσο για τον Τζέιμς Χάρντεν!

Οπως αναφέρει το NBC Philadelphia, οι άνθρωποι των Σίξερς θεωρούν πως ο σούπερ σταρ των Ρόκετς ίσως αποχωρήσει από το Χιούστον και θεωρούν πως έχουν τα κατάλληλα… μέσα για να τον αποκτήσουν μέσω ανταλλαγής.

Για την ώρα πάντως, οι Τεξανοί σχεδιάζουν την επόμενη μέρα με τον Χάρντεν στη θέση του απόλυτου ηγέτη, κανένας όμως δεν γνωρίζει τι θα συμβεί αν οι Σίξερς προσφέρουν έναν εκ των Μπεν Σίμονς ή Τζοέλ Εμπίντ σε ένα πιθανό trade.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button