Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάτοικος Μυτιλήνης η Ζωή Κούρτη!

Η πρώην αθλήτρια των Νηρηίδων Φθίας θα συνεχίσει την καριέρα της στην Μυτιλήνη και πιο συγκεκριμένα στην Σαπφώ!

Η πρώην αθλήτρια των Νηρηίδων Φθίας θα συνεχίσει την καριέρα της στην Μυτιλήνη και πιο συγκεκριμένα στην Σαπφώ!

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Η ΖΩΗ ΚΟΥΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΦΩ!!!

Από την ηλικία των 8 ετών εξέφρασε την αγάπη μου για τον αθλητισμό και κυρίως για το ποδόσφαιρο. Καθημερινά βρισκόταν στις ”αλάνες” της γειτονιάς της και καθώς η επιθυμία της για το άθλημα μεγάλωνε,πέρασα από δύο ακαδημίες του νομού Φθιώτιδας.Το 2017 γνώρισε από κοντά την ομάδα της γενέτειράς της,Νηρηίδες Φθίας,που αγωνίστηκε μέχρι πρότινος.

Το ποδοσφαιρικό της επίτευγμα είναι οι συμμετοχές της στους αγώνες,η εμπιστοσύνη του προπονητή της και των συμπαικτριών της,ενώ το σημαντικότερο για την Ζωή Κούρτη είναι οι άνθρωποι που έχει γνωρίσει και οι εμπειρίες της.Η ενασχόληση της με το άθλημα αυτό,την οδήγησε να δει τα οφέλη του ποδοσφαίρου.Ένας από τους λόγους που της κέντρισε το ενδιαφέρον η ”Στρογγυλή Θεά” είναι ότι δείχνει ταπεινοφροσύνη,σεβασμό,ανιδιοτέλεια,τα οποία είναι σημαντικά διδάγματα του ποδοσφαίρου,ειδικά σε επίπεδο νεολαίας.

Αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός,ενώ μπορεί να παίξει με απόλυτη επιτυχία ως ακραία και αριστερή μέσος.Πλέον θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική της διαδρομή στην Μυτιλήνη με την φανέλα της Σαπφώ στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας:
Καλώς ήρθες Ζωή
Ζωή Κούρτη (2003) LWB Νηρηίδες Φθιάς
Ευχαριστούμε την ομάδα των Νηρηίδων για την συνεργασία.

Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσιανίτης

Διαβάστε επίσης

Back to top button