Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ματσάρα στο Κρίκελλο με νικητή τους φιλοξενούμενους

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, το Νέο Κρίκελλο υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, το Νέο Κρίκελλο υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Το συγκεκριμένο ματς, ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά, τόσο επειδή μπήκαν συνολικά έξι τέρματα, αλλά και επειδή άλλαξε αρκετές φορές η διακύμναση του σκορ!

Στο 40΄η ομάδα του Άρη πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Τετριμέλη ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγινε και το 0-2 με γκολ του Τσιαπραΐλης.

Οι απαντήσεις στα δύο γρήγορα γκολ της ομάδας του Αγίου Κωνσταντίνου ήρθαν για το Κρίκελλο… μαζεμένες κιόλας!

Αρχικά, στο 52΄ο Συγγούνης έκανε το 1-2 ενώ στο 58΄ο Κραββαρίτης Γ., έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 2-2 και έδωσε ενδιαφέρον ξανά στον αγώνα!

Όμως, η πιο έμπειρη ομάδα του Άρη, «χτύπησε» άλλες δύο φορές και πήρε τελικά το τρίποντο! Ο Σιδέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65΄έκανε το 2-3 ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τετριμέλης ξανά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι βασικές ενδεκάδες του αγώνα:

Νέο Κρίκελλο: Τσαντίλας, Μαντζιούρας, Καλογιάννης, Συγγούνης, Τσαπραζλής, Ντινγκόζι, Κραββαρίτης, Γκούρλιας, Λέτσος, Επίσκοπος, Κωστόπουλος

Άρης Αγίου Κωνσταντίνου:  Κουρκουλιώτης, Λατσούδας, Πλούμπης, Καλπάκης, Ανδριώτης, Σιδέρης, Τσιακατάρας, Τσιαπραΐλης, Θυμιανόπουλος, Ψαθάς, Τετριμέλης

Διαβάστε επίσης

Back to top button