Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πιο έτοιμη η Στυλίδα / Έμεινε στην απονομή ο Ευρυτανικός! (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας 2020-2021 ο Ευρυτανικός, υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΟ Στυλίδας.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας 2020-2021 ο Ευρυτανικός, υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΟ Στυλίδας.

Σε ένα γήπεδο πραγματικό χαλί, η ομάδα του Ευρυτανικού, αφού στέφθηκε πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, με μερικούς μήνες καθυστέρηση, ηττήθηκε με το «βαρύ» 0-4 από τη Στυλίδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κυριακίδη, μπήκε πιο δυνατά το ματς από τους γηπεδούχους, έδειξε να είναι πιο έτοιμη και πιο «δεμένη» σαν ομάδα και έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Μπίκο και τον Ταμπάκη, κατάφερε και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με το δεξί και μάλιστα εκτός έδρας!

Μόλις στο 5΄λεπτό του αγώνα, ο Μπίκος έφυγε στην κόντρα και βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του Ευρυτανικού και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στην συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι φώναξαν για οφ-σάιντ, λανθασμένα παρόλο αυτά!

Λίγα λεπτά αργότερα, Ταμπάκης «πήρε το όπλο» του και με σουτ έγραψε το 0-2. Στο 33΄του ματς, ήρθε ένα ακόμη τέρμα για τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά από τον Βαρυπάτη, ο οποίος έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Μπίκου με τον Ταμπάκη, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-3.

Το τελικό 0-4 έγινε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Μπίκο να σημειώνει ένα ακόμη γκολ και να χαρίζει στην ομάδα του μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη!

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ευρυτανικός: Καρκαβίλας, Κακάβας, Αλεξανδρής, Καρπέτας, Ματίκας, Χριστόπουλος, Λάσπας, Χρυσαφόπουλος, Μαγκλάρας, Μαντάρας, Μούτσελος

ΑΟ Στυλίδας: Καρανάσιος, Τζόντζωρας, Πατσάνι, Τέγος, Κουφιώτης Α., Μπακαλιάνος, Ταμπάκης, Κραββαρίτης, Μπίκος, Βαρυπάτης Κ., Βαρυπάτης Χ.

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button