Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ισόπαλοι στην πρεμιέρα (φωτορεπορτάζ + βίντεο)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο ο Πελασγιακός υποδέχθηκε την ΑΕ Εχιναίων.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο ο Πελασγιακός υποδέχθηκε την ΑΕ Εχιναίων.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 παίρνοντας από έναν βαθμό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Την αρχή της πρώτης επίσημης σκηνής του Β΄τοπικού της Φθιώτιδας έκαναν σήμερα η γηπεδούχος ομάδα της Πελασγίας με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Εχιναίων.

Μπορεί η γηπεδούχος ομάδα του Γιώργου Αϊβαλιώτη να είχε τις ευκαιρίες, αλλά η ομάδα του Κουκλή έφερε σε ισορροπία το σκορ και με αριθμητικό μοιονέκτημα.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με φουλ τις μηχανές καθώς στα πρώτα δέκα λεπτά ο Σκαρμουτσος βρέθηκε δύο φορές απέναντι από το τέρμα αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ από την δεξιά πλευρά του Ξηρογιάννη, ο Πρεμέτης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι έσκασε στο έδαφος αλλά πέρασε άουτ.

Στο 21΄η ΑΕ Εχιναίων κέρδισε φάουλ την εκτέλεση ανέλαβε ο Πολύμερος αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκούρα.

Λίγο αργότερα ο Ράπτης έκλεψε τη μπάλα στην άμυνα της Ένωσης αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χάδου.

Στο 41΄ ο Χαδος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Παπακωνσταντίνου σε προσπάθεια του Σκαρμούτσου να σκοράρει τον ανέτρεψε εκτός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξηρογιάννης στέλνοντας την μπάλα άουτ!

Στην επανάληψη η ομάδα του Αϊβαλιώτη μπήκε πιο δυνατά εφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 8 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μετά από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Τσαούσης έβγαλε σέντρα η άμυνα τής Ένωσης προσπάθησε να διώξει όμως ο Κιτσιος εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση και με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 58 λεπτό ο Ράπτης είχε την ευκαιρία να κλειδώσει τους 3 βαθμούς αλλά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Μετά από τρία λεπτά, επικράτησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου με το Δημήτρη Σκάλα να πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ από την δεξιά πλευρά και να εκτελεί τον Σκούρα για το τελικό 1-1.

Να ευχαριστούμε τέλος την διαιτητική τριάδα για την συνεργασία.

Οι βασικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαβάστε επίσης

Back to top button