Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Πέταγε φωτιές» ο Ζαπαντιώτης στο Μεξιατικός – Ατρόμητος Π. Γιαννιτσούς!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο, ο Μεξιατικός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 2ο όμιλο, ο Μεξιατικός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Η ομάδα του Μεξιατικού πέτυχε 7 γκολ κερδίζοντας άνετα την ομάδα του Ατρομήτου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ζαπαντιώτης Απ., ο οποίος πέτυχε τα 5 από τα 7 γκολ της γηπεδούχου ομάδας. Το 1-0 έγινε μόλις στο 7΄ με τον Ζαπαντιώτη Απ., να ανοίγει λογαριασμό, ενώ εφτά λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 2-0.

Στο 33΄ο Ζαπαντιώτης ξανά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να έρθει ο Χειρόπουλος λίγο αργότερα να κάνει το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ζαπαντιώτης, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 5-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Θανάση Αργύρη είχε άλλα δύο γκολ, με τον Ζαπαντιώτη και τον Χριστόπουλο να τα σημειώνουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μεξιατικός: Λαθούρης, Χριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σκαρλάτος, Ηλιόπουλος, Ντούλας, Χειρόπουλος, Ριζάι, Ζαπαντιώτης Απ., Λαινάς, Γαλάνης

Ατρόμητος Π. Γιαννιτσούς: Τσιάκας, Περδικάρης, Μπρέκης, Μπελεχας, Τσιρίγκας, Παφίλης, Καραμέρης, Μαλέκι, Δονούδης, Παπαδογιάννης, Αργύρης

Διαβάστε επίσης

Back to top button