Άλλα αθλήματα

Λέει «ναι» σε διετές κλειστό συμβόλαιο ο Σπανούλης

«Άγκυρα» για μια δεκαετία στο λιμάνι ρίχνει ο Βασίλης Σπανούλης! Έτοιμοι να του προσφέρουν διετές κλειστό συμβόλαιο είναι οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα πει το μεσημέρι της Δευτέρας (2/7) το «ναι» στο ραντεβού με τους προέδρους της ομάδας του Πειραιά, αφού το κλειστό διετές ικανοποιεί την επιθυμία του να… κρεμάσει τα παπούτσια του στους «ερυθρόλευκους».

Εφόσον δώσουν τα χέρια, Αγγελόπουλοι και Σπανούλης, ο Kill-Bill θα μετρά αντίστροφα για συμπλήρωση 10 ετών με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από το καλοκαίρι του 2010 που πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, αλλάζοντας τα δεδομένα στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Σπανούλης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης τον Ιούνιο του 2020! Η εκτίμηση από τους διοικούντες την ΚΑΕ στο πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη είναι γνωστή και την έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Μετά τον προπονητή, ο Σπανούλης είναι αυτός που έχει τα “κλειδιά” στα αποδυτήρια, την δική του γνώμη ζητούν πάντα για τον σχεδιασμό σε αγωνιστικό επίπεδο.

Στις 7 Αυγούστου, ο V-Span συμπληρώνει τα 36 χρόνια, αλλά από επίπεδο φυσικής και μυικής κατάστασης μπορεί να αγωνίζεται για καιρό ακόμη. Ο τραυματισμός στα γόνατα ήταν αυτός που τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα στην αρχή της περυσινής σεζόν. Αν και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση που θα σήμαινε απουσία για έξι μήνες, ο Σπανούλης κατάφερε, μόνο με θεραπευτική αγωγή, να επιστρέψει, μετά από 10 αγωνιστικές στη Euroleague! Eννοείται πως σταδιακά και ανάλογα με τις αντοχές του, ο ρόλος του θα προσαρμόζεται, με δεδομένη τη μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια, ώστε να υπάρχουν οι παίκτες που θα του δίνουν ανάσες. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ, υπολογίζει στον Βασίλη Σπανούλη, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον σέβονται απεριόριστα και στην ομάδα του Πειραιά έχουν σκεφτεί ακόμη και το μέλλον του Σπανούλη, αφού «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Η παραμονή του στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, αφού τελειώσει την καριέρα του, είναι το μόνο σίγουρο, από τη στιγμή βέβαια που θα το θέλει και ο ίδιος ο Σπανούλης.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα «δέσει» πρώτα τον ηγέτη της και από Τρίτη (3/7) σειρά παίρνουν οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ προσαρμογή αποδοχών θα γίνει στον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος πέρυσι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button