Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Λο Σέλσο και… Καθόρλα, βύθισαν το «κίτρινο υποβρύχιο» (vid)

LA IGA-31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-1

Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Η Μπέτις νίκησε με 2-1 τη Βιγιαρεάλ που πλέον βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή της. Αυτοκτονία για τη Βιγιαρεάλ που έχασε πέναλτι με τον Καθόρλα στο 90ο λεπτό.

Στο 6ο λεπτό ο Έμερσον σέντραρε από δεξιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ασένχο και στο 10’ ο κίπερ της Βιγιαρεάλ νίκησε τον Τέγιο σε μοναδικό τετ α τετ. Όμως στο 11’, Γουαρδάδο έβγαλε κάθετα στον Λο Σέλσο που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Με τη σέντρα ωστόσο, η Βιγιαρεάλ κέρδισε κόρνερ, ο Καθόρλα το εκτέλεσε και ο Φούνες Μόρι με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 27’ ο Μπονέρ με απίθανο τάκλιν έσωσε προ του Κανέλες και αποχώρησε τραυματίας, ενώ στο 32’ ο Ασένχο έσωσε μετά από σουτ του Λο Σέλσο. Στο 36’ ήταν η σειρά του Πάου Λόπεθ να πει όχι σε σουτ του Καθόρλα.

Στο 47’ το σουτ του Χεσέ έξυσε το δοκάρι της Βιγιαρεάλ, όπως κι εκείνο του Τέγιο στο 54’ ενώ στο 57’ η κεφαλιά του Μαντί πέρασε μόλις άουτ. .Στο 62’ ο Λο Σέλσο αστόχησε σε τετ α τετ με τον Ασένχο αλλά σο 64’ με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1.

Στο 87’ η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπάρτρα αλλά ο Καθόρλα εκτέλεσε πάνω στον Πάου Λόπεθ! Στο 90+6′ ο Καθόρλα έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Τέγιο.

ΜΠΕΤΙΣ: Πάου Λόπεθ, Μπάρτρα, Μαντί, Έμερσον, Φεντάλ, Γουαρδάδο, Καρβάλιο, Λο Σέλσο (73’ Φίρπο), Τέγιο, Κανάλες (67’ Καρβάλιο), Χεσέ (80’ Χάβι Γκαρθία)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Ρουίθ, Μπονέρα (28’ Κάσερες), Γασπάρ, Φούνες Μόρι, Ιμπόρα, Πεδράθα, Καθόρλα, Μορλάνες (72’ Ζεράρ Μορένο), Τσουκβουέζε (64’ Μπάκα), Εκαμπί

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button