Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κάκος: «Έχει δικούς του κανόνες ο Κλάτενμπεργκ, μας θεωρεί ιθαγενείς»!

Έντονη η αντίδραση του Τάσου Κακού για την απόφαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ να δικαιώσει τον Ζαχαριάδη για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Έντονη η αντίδραση του Τάσου Κακού για την απόφαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ να δικαιώσει τον Ζαχαριάδη για το Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ρέφερι σχολίασε στην εκπομπή “Total Football” του OPEN TV το πώς δικαιολόγησε ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τις αποφάσεις για το χέρι του Ινσούα και τη δεύτερη κίτρινη που δεν είδε ο Καρασαλίδης από τον Ζαχαριάδη επειδή μπήκε χωρίς την άδειά του μέσα, στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα, εκτοξεύοντας πυρά κατά του Κλάτενμπεργκ.

«Με διέψευσε γιατί έχει δικούς του κανόνες. Είναι ο ορισμός της παράβασης. Είναι πέναλτι. Έχει δικούς του κανόνες. Συναισθηματική φόρτιση κι αυτά, να τα πει κάπου αλλού ο Κλάτενμπεργκ. Ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να βγάζει δικούς του κανόνες. Εδώ υποτιμάει τη νοημοσύνη μας, τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων. Δεν μπορεί να έρχεται εδώ πέρα και να νομίζει πως είμαστε ιθαγενείς. Γιατί αυτό νομίζει ότι είμαστε εδώ πέρα. Είναι απαράδεκτος. Λίαν επιεικώς απαράδεκτος. Όταν έρχεται και διαψεύδει αυτά που βλέπουμε και τους κανονισμούς», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Κάκος.

Σχολιάζοντας στη συνέχεια όσα είπε ο Κλάτενμπεργκ για τη φάση του Καρασαλίδη, είπε: «Σε αυτή την περίπτωση είπε ότι δεν κατάλαβε ο ποδοσφαιριστής, ότι ο διαιτητής του είπε να μην περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα είναι ξεκάθαρη, δεν μπορεί να μας βγάζει τρελούς. Ο διαιτητής του είπε τρεις φορές “περίμενε, μην μπεις μέσα”. Παρ’ όλα αυτά μας λέει τώρα ότι δεν έγινε έτσι. Αλλά ακόμα κι αυτό να μην ήταν, να μπήκε και να μην είχε καταλάβει, πάλι είναι παράβαση. Δεν υπάρχει δεν καταλαβαίνω. Εδώ, δημιουργεί πρόβλημα μεγάλο. Σύγχυση, θα γίνει ένα χάος. Εδώ ο Κλάτενμπεργκ μεροληπτεί, όταν λέει ότι δεν πρέπει ο διαιτητής να βγάλει τον παίκτη με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη. Δεν υπάρχει πνεύμα, υπάρχουν οι κανόνες».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button