Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ματς με εφτά γκολ στην Τραγάνα!

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά εφτά γκολ σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τραγάνας, στο οποίο ο τοπικός Αγρότης υποδέχθηκε το Καινούργιο!

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά εφτά γκολ σημειώθηκαν στο γήπεδο της Τραγάνας, στο οποίο ο τοπικός Αγρότης υποδέχθηκε το Καινούργιο!

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, ο Αγρότης Τραγάνας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΟ Καινουρίου!

Η ομάδα του Αγρότη εμφανίστηκε πιο έτοιμη και πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 5-2.

Παρόλο αυτά το πρώτο γκολ του αγώνα ήρθε από τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Καινούργιου σκόραρε για το 0-1 χάρη σε γκολ του Ξυδιά  στο 27΄του αγώνα.

Η απάντηση για την Τραγάνα ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου και στο 40΄ο Παπανικολάου έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Το 2-1 έγινε στο 60΄με τον Μπεκίρη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα. Έπειτα, η γηπεδούχος ομάδα ευτύχισε να σημειώσει δύο «μαζεμένα» τέρματα «κλειδώνοντας» το τρίποντο.

Το τρίτο γκολ της Τραγάνας πέτυχε ο Κουτσικος στο 71΄ενώ τρία λεπτά αργότερα Γκιρίτι έκανε το 4-1. Το τελευταίο τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Σαχολλι στο 80΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αγρότης Τραγάνας: Βλάχος, Μαρας, Λίντζιος, Μπουραντάς,Παπακωνσταντίνου, Κουτσικος, Αλεξίου, Βέργος, Παπανικολάου Δ., Γκιριτι., Σταμούλης

ΑΟ Καινουρίου: Παπαδογιάννης, Γούλας, Βασιλείου, Αποστολόπουλος, Τσακανίκας, Γελαμερης, Ξυδιας Δ., Κακαρας, Φακιρης, Παγωνης, Ξυδιας Ν.

Διαβάστε επίσης

Back to top button