Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη του Οπούντιου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό!

Την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Σωτήρη Αντωνίου, κέρδισε σε φιλικό αγώνα ο Οπούντιο Μαρτίνου.

Την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Λαμία, Σωτήρη Αντωνίου, κέρδισε σε φιλικό αγώνα ο Οπούντιο Μαρτίνου.

Ένα δύσκολο φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες, η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου, η οποία θα αγωνίζεται φέτος μαζί με τον ΑΠΟ Αταλάντης στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του κ. Καραμπά επικράτησε με σκορ 1-2 στο γήπεδο της Χαιρώνειας απέναντι στην ομάδα της Λιβαδειάς που θα αγωνίζεται στη SuperLeaegue 2.

Ο Σεΐτι έκανε το 0-1 για τον Οπούντιο, όταν ο Ναουέλ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή έπειτα από φάουλ του Οέντζο, ο Αγγελόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο επιθετικός του Μαρτίνου με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ.

Το 0-2 έγινε και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Οέντζο, αυτή τη φορά από τα δεξιά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έκανε κακή εκτίμηση και ο Καραδήμας με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ στο 68’ όταν ο Μαρκολίνο πήρε την μπάλα στον άξονα, στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε μια ντρίμπλα προς τα αριστερά και με ωραίο διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button