ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι τελικές προσπάθειες, τα λάθη και τα στατιστικά του ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία (πίνακας)

Δείτε τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία.

Μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία αυτή τη φορά ήρθε εκτός έδρας από τον ΟΦΗ με το τελικό σκορ να είναι το 2-0.

Η ομάδα του Γρηγορίου σπατάλησε ένα ημίχρονο, βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να αντιδράσει.

Όχι όμως τόσο, όσο να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Μερικά από τα λάθη που έγιναν ήταν μοιραία, όπως η χάμενη πάσα του Ντέλετιτς που οδηγεί τον Βαφέα με τη μπάλα έξω από την περιοχή του Επασί, αλλά και το κακό μαρκάρισμα του Μπιάρνασον τον κεντρικό αμυντικό του ΟΦΗ.

Η συνέχεια γνωστή. Ο Βαφέας πλάσαρε ολομόναχος και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ. Για να έρθει αυτό τελικό σκορ, ο ΟΦΗ είχε 9 τελικές προσπάθειες από τις οποίες τα 5 ήταν σουτ εντός της μεγάλης περιοχής, ενώ 2 είχε εκτός αυτής.

Από την άλλη η Λαμία κατάφερε να δημιουργήσει 6 τελικές, με 1 σουτ εντός περιοχής και 5 εκτός αυτής. Καμία κεφαλιά στην του ΠΑΣ δεν οδήγησε σε τελική προσπάθεια.

Στις 6 αποκρούσεις σταμάτησαν οι Κρητικοί, 2 είχαν οι «κυανόλευκοι» ενώ οι πρώτοι είχαν 9 επεμβάσεις και 20 κλεψίματα έναντι 8 και 12 των φιλοξενούμενων.

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ είχε 23 φάουλ, ενώ ο ΠΑΣ είχε 26. Κανένα οφσάιντ για τις δύο ομάδες ενώ στα λάθη είχαμε πρωτιά για τους Κρητικούς με 32 ενώ η Λαμία έφτασε τα 29.

Τέλος, 8 στα 17 εύστοχα γεμίσματα για την ομάδα της Κρήτης, από την άλλη η ομάδα του Γρηγορίου είχε 1 στα 10!

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button