Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Ο Ντίνος Αναγνωστόπουλος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βόλεϊ

Το παρών στο τουρνουά του 3ου Ευρωπαϊκού όμιλου που θα διεξαχθεί στη Λάρισα 7-9 Μαϊου θα δώσει προπονητής Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το παρών στο τουρνουά του 3ου Ευρωπαϊκού όμιλου που θα διεξαχθεί στη Λάρισα 7-9 Μαϊου θα δώσει προπονητής Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1988 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ (Πανεπιστημιακές σπουδές 2006-2010).

Στα πρώτα του προπονητικά βήματα και συγκεκριμένα από το 2010-2014 στο Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ ,παρακολούθησε και διδάχθηκε από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές όπως :
Ανδρεόπουλος , Δεληκώστας, Γιάτσης και τροφοδότησε την ανδρική ομάδα της Α1 στη Volleyleague, καθώς και την Εθνική ομάδα Παίδων με νεαρούς αθλητές.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα έχει τον τίτλο του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή .

Μέσα σε αυτό το διάστημα συμμετείχε :

το 2015 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στη Λαμία .

Το 2016 στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων δίπλα στον Τάκη Φλώρο.

Το 2019 , παρευρέθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει European Silver League στο Καρπενήσι.

Έχει βραβευθεί και τιμηθεί από το ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2020 ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους και ανερχόμενους προπονητές της χώρας .

Η ανοδική του πορεία στο χώρο της προπονητικής , για ακόμη μια χρονιά θα κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν μαζί του , καθώς φιλόδοξος αλλά και έτοιμος για κάθε πρόκληση .

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντίνος Αναγνωστοπουλος , το 2020 βρισκόταν στην ελίτ των προπονητων της χώρας (Volleyaleague)με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ τη φετινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι των Δευτεραθλητών Ελλάδος Εφήβων του Μίλωνα .

Διαβάστε επίσης

Back to top button