Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έμεινε με 14 παίκτες λόγω κορωνοϊού, αναβάλλονται οι αγώνες της

Η Γκρίμσμπι Τάουν, η οποία αγωνίζεται στην League 2, την 4η κατηγορία της Αγγλίας, έφτασε να έχει μόλις 14 ποδοσφαιριστές μιας και οι υπόλοιποι είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Η Γκρίμσμπι Τάουν, η οποία αγωνίζεται στην League 2, την 4η κατηγορία της Αγγλίας, έφτασε να έχει μόλις 14 ποδοσφαιριστές μιας και οι υπόλοιποι είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού. Έτσι ακυρώθηκαν τα επόμενα δύο παιχνίδια της.

Συνεχίζονται οι αναβολές στα αγγλικά πρωταθλήματα μιας και λόγω του κορωνοϊού η Γκρίμπι έφτασε στο σημείο να έχει μόλις 14 ποδοσφαιριστές εκτός καραντίνας, με τελευταίο… θύμα τον έβηφο Τζοκ Κουράν που βρήκε θετικός. Η Λίγκα αποφάσισε την αναβολή των δύο επόμενων αγώνων της, με Μπράντφορντ στο πρωτάθλημα και Χαλ στο Κύπελλο EFL, οπότε μένει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Βέβαια το αρνητικό είναι πως αυξάνεται ο αριθμό των αγώνων που παίρνουν αναβολή και οι Άγγλοι προβληματίζονται πως αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο, τότε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις διοργανώσεις, από την Premier League αλλά και τις χαμηλότερες. Πριν λίγες ημέρες είχε αναβληθεί ο αγώνας για το Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Λέιτον Όριεν και την Τότεναμ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button