ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κατσάδα» και εμψύχωση από Πετράκη σε παίκτες

Η ήττα από την ΑΕΚ σε συνδυασμό με την....προπονητολογία έφερε "γκάζια" από τον Γιώργο Πετράκη στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τρίτης.

Η ήττα από την ΑΕΚ σε συνδυασμό με την….προπονητολογία έφερε “γκάζια” από τον Γιώργο Πετράκη στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Γιώργος Πετράκης ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Βόλο προσπαθώντας να αφήσει πίσω του τα όσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Σας είχαμε πει λίγες ώρες μετά το ματς της Κυριακής πως ο 32χρονος προπονητής θα παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική Λαμία στο παιχνίδι με τον Βόλο κάτι που άφησε να εννοηθεί με τα λεγόμενά του στη σημερινή προπόνηση.

Ουσιαστικά με την είσοδο παικτών και σταφ στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ο Γιώργος Πετράκης μάζεψε τους ποδοσφαιριστές τους για να τους μιλήσει “γκαζώνοντάς τους” ενόψει Βόλου.

Τόνισε σε έντονο ύφος πως από εδώ και πέρα θα αλλάξουν αρκετά πράγματα, χαρακτήρισε ως “μάχη” το παιχνίδι με τον Βόλο την οποία πρέπει να κερδίσουν ενώ τέλος διεμήνυσε πως όποιος δεν δείξει την απαιτούμενη προσήλωση και διάθεση δεν θα έχει θέση στην 11αδα.

Στη συνέχεια πάντως μιλούσε διαρκώς στους παίκτες του εμψυχώνοντάς τους για τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Back to top button