Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Αφόπλισε» το Κρίκελλο και πήρε τη νίκη η Αγία Παρασκευή

Στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Νέο Κρίκελλο, στην εξ΄αναβολής αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Νέο Κρίκελλο, στην εξ΄αναβολής αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες, ήταν κανονικά να αναμετρηθούν πριν από δύο εβδομάδες, όμως το κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε σε ποδοσφαιριστή του Κρικέλλου, πήγε πιο πίσω όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν, στις 16:00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες της Α΄Φθιώτιδας με τη Νίκη έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Άλκη Παπαποστόλου (1 γκολ – 1 ασίστ) πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 3-0.

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για γκολ.

Λίγο πριν το 10΄ο Γκούρλιας εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα με τον Σκοτίδα να κάνει την επέμβαση για σώσει την ομάδα του.

Στο 14΄μία κεφαλιά του Καραπέτσα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 17΄το Κρίκελλο απάντησε στις ευκαιρίες με τον Κωστόπουλο να κάνει ωραία ενέργεια, να σουτάρει από καλή θέση αλλά και πάλι ο Σκοτίδας ήταν εκεί για να διώξει.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Παπαποστόλου έκανε ωραία κούρσα από τα δεξιά, έβγαλε εξαιρετική στρωτή πάσα στον Καραπέτσα, ο οποίος εξ΄επαφής αστόχησε για το 1-0.

Στο 22΄ο Στοφόρος, μετά από δάση διαρκείας στα καρέ του Κρικέλλου, έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο μισάωρο, παραλίγο να έχουμε αυτογκολ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Διγκόζης, στην προσπάθειά του να ανακόψει επίθεση του Δεδούση, έδιωξε τη μπάλα προς το τέρμα της ομάδας του, όμως αυτή πέρασε άουτ.

Στο 29΄ένα ακόμη σουτ του Στοφόρου, ο Γκιολές όμως μπλόκαρε εύκολα.

Δύο λεπτά μετά, είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία της Νίκης για να ανοίξει το σκορ! Ο Παπαποστόλου έφυγε στην κόντρα, πέρασε και τον Συγγούνη στο τρέξιμο, έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι, επέστρεψε και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλα των φιλοξενούμενων.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η Αγία Παρασκευή, ότι δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο το έπραξε στο δεύτερο!

Στο 59΄και μετά από επίθεση διαρκείας των γηπεδούχων, δίνεται σωστά πέναλτι για χέρι αμυντικού του Κρικέλλου με τον Παπαποστόλου να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, «ξεκλειδώνοντας» την καλά στημένη άμυνα της ομάδας του Κώστα Τσαπρασλή.

Παρόλο αυτά το Κρίκελλο προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στο γκολ της Νίκης, με τον Κωστόπουλο να πιάνει ένα δυνατό σουτ, ο Σκοτίδας βρήκε όσο έπρεπε τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Απάντηση στην απάντηση για τη Νίκη με τον Καρκάνη να βγαίνει τετ α τετ με τον Γκιολέ, ο αρχηγός των γηπεδούχων έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 67΄σουτ του Καρκάνη η μπάλα καταλήγει κόρνερ, έπειτα από εξαιρετική απέκρουση με το ένα χέρι του Γκιολέ, ο οποίος παρά τα τρία τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του παρουσίασε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Το 73΄η Αγία Παρασκευή έκανε το 2-0. Ο MVP της Νίκης, ο Άλκης Παπαποστόλου έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έβγαλε χαμηλή πάσα στον Καραπέτσα, ο οποίος έκανε ένα αδιανόητο τακουνάκι χωρίς να βλέπει τέρμα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν το δεύτερο γκολ οι γηπεδούχοι, ήρθε και το 3-0. Ο Σταύρος Καραγιώργος, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, δοκίμασε το πόδι του εντός της περιοχής, νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τελευταία εξαιρετική φάση ανήκε και πάλι στη Νίκη και πάλι στον Καραγιώργο. Κόντρα επίθεση για τους γηπεδούχους, ο νεαρός εξτρέμ πέρασε δύο αντιπάλους με την ταχύτητά του, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button