Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Λαμία η ΑΕΚ!

Μια βδομάδα πριν το παιχνίδι με τη Λαμία κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια που αναμένεται να εξαφανιστούν άμεσα. #slgr #aekfc #lamiafc #εισιτήρια #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Σε θέση… επιφυλακής για εξασφάλιση μιας θέσης στα εντός έδρας ματς επιστρέφουν οι φίλοι της ΑΕΚ. Μια βδομάδα πριν το παιχνίδι με τη Λαμία κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια που αναμένεται να εξαφανιστούν άμεσα

Σε ρυθμούς επανέναρξης του πρωταθλήματος μπαίνει για τα καλά πλέον η ΑΕΚ.

Μπορεί να μεσολαβεί μια βδομάδα ως το πρώτο ματς Super League μετά τη διακοπή, αλλά η «Ένωση» έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία.

Όπως συνέβαινε λοιπόν και σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του α’ γύρου, αναμένεται να χρειαστούν λίγες μόλις ώρες για να εξαντληθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος της ομάδας μας με τη Λαμία, την Τετάρτη (21/12 – 17.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για Λαμία

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button