ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πέταξε αετό» μία ημέρα νωρίτερα ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ.

Εκτός τόπου και χρόνου ο ΠΑΣ Λαμία μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και 3-0 ο ΟΦΗ.

Την χειρότερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα έκανε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ηττήθηκε πανεύκολα με 3-0 από τον ΟΦΗ!

Δυστυχώς, η ομάδα της Λαμίας δεν κατέβηκε ποτέ στην Κρήτη, έκανε πολλά και αβίαστα λάθη ενώ το σημαντικότερο όλων ήταν πως δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να σταθεί αντάξιος και να απειλήσει.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε όσο πιο χάλια θα μπορούσε για τον ΠΑΣ Λαμία! Ένα τραγικό λάθος ολόκληρης της άμυνας της Λαμίας έφερε τον Φιγκεϊρέδο προ κενής εστίας και με πλασέ έκανε στο 2΄το 1-0!

Ο Ασίγκμπα «έχασε» τον Βραζιλιάνο φορ που του βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά πρώτα είχαν προηγηθεί τα λάθη του Βάντερσον, του Αντέτζο, του Βύντρα και του Επασί, οι οποίοι απλά παρακολουθούσαν τη μπάλα να περνάει από μπροστά τους.

Δυστυχώς, όχι μόνο δεν ξύπνησε ο ΠΑΣ μετά το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ… αλλά δέχθηκε και δεύτερο!

Στο 9΄ο Ναμπί, έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή του Επασί, ο Σκόνδρας τον «μάρκαρε με τα μάτια», έχοντας ως συνέπεια τον Άγγλο μέσο του ΟΦΗ να σουτάρει δυνατά και να πετυχαίνει το 2-0!

Πολύ κακή εμφάνιση στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία δεν κατάφερνε να αλλάξει δεύτερη μπαλιά… Όχι μόνο δεν μπορούσε να κρατήσει την κατοχή αλλά τα συνεχόμενα λάθη στο κέντρο, έφερναν τον ΟΦΗ με την πρώτη ευκαιρία στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Στο 21΄ήρθε και το τρίτο γκολ για τους Κρητικούς… Ο Σεμέντο πέρασε 3 παίκτες της Λαμίας και με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί ο οποίος δέχθηκε το γκολ στην κλειστή του γωνία.

Ότι ήθελε έκανε στο γήπεδο η ομάδα του ΟΦΗ!

Λίγα λεπτά αργότερα μετά το 3-0 ο Καραμάνος χάνε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, αλλά το πλασέ του προ κενής εστίας κοντράρε πάνω στον Σωτηρίου και πέρασε κόρνερ.

Ευτυχώς, το ημίχρονο τελείωσε με μόλις τρία γκολ για την ομάδα της Λαμίας η οποία πραγματικά ήταν εκτός τόπου κα χρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μάντζιο να περνάει εκτός τον Βασιλόγιαννη και να βάζει στη θέση του τον Μπεχαράνο, αλλάζοντας το σχήμα σε 4-2-3-1 με Καραμάνο δεξιά, Ρόμανιτς αριστερά και στην κορυφή τον Αραβίδη.

Αν και η Λαμία φάνηκε να ξυπνάει στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή φάση στο δεύτερο μέρος. Στο 52΄ο Νέιρα, ολομόναχος στην κορυφή της περιοχής του ΠΑΣ Λαμία, έκανε το πλασέ ο Επασί εκτινάχθηκε και απομάκρυνε τη μπάλα.

Ο Νέιρα και πάλι στο 54΄απειλεί με σουτ μέσα από την περιοχή του Επασί, αλλά ο Γαλλοκαμερουνέζος τερματοφύλακας στάθηκε τυχερός καθώς η μπάλα πήγε πάνω και απομάκρυνε με το στήθος.

Από το 55΄και έπειτα ο ΟΦΗ πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα με την ομάδα της Λαμίας να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να αλλάξει την εικόνα της. Ούτε οι αλλαγές του Μάντζιου βοήθησαν όπου εκτός του Μπεχαράνο, πέρασε στο παιχνίδι τον Βιγιάλμπα του ανύπαρκτου για ακόμη ένα ματς, Τάσου Καραμάνου.

Στο 66΄ ο Σεμέντο έκανε ένα επικίνδυνο σουτ, αλλά ο Επασί με υπερένταση κατάφερε και μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το 3-0…

ΔΕΥΤΕΡΗ τελική προσπάθεια του ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι, στο 77΄με τον Ρόμανιτς να κάνει μία προσωπική ενέργεια, έκανε το σουτ αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε με τα χέρια τη μπάλα, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Στο 83΄ο Αραβίδης μαρκάρει αντικανονικά τον Μεγιάδο, με τον διαιτητή Κομίνη να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αφήνοντας όλων τον πάγκο της Λαμίας με το στόμα ανοιχτό!

Ευτυχώς, υπάρχει και το VAR και κάπου κάπου ευννοεί και τη Λαμία, με τον διαιτητή από την Θεσπρωτία να ζητάει την παρέμβαση του Video Assistant, όπου πήγε και είδε μόνος του τη φάση και πήρε πίσω την κόκκινη κάρτα…

Στις 10 τελικές έφτασε ο ΟΦΗ με τις 7 να βρίσκουν στόχο ενώ η Λαμία είχε μόλις 3 με τις 2 να βρίσκουν στόχο!

Το τελικό 3-0 έμεινε έως το τέλος, χωρίς να μας αφήνει την δυνατότητα να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μεγιάδο, Σεμέδο, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο

Αναπληρωματικοί: Γουάλι, Νάστος, Ντίνας, Μάνος, Βίκτορ, Στάικος, Μπράουν

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Επασί, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρα, Αραβίδης, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Καραμάνος

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Ταϊρόν, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα

Διαβάστε επίσης

Back to top button