Α΄ ΦθιώτιδαςΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Εκτός από μεταγραφές… έχει και αποχωρήσεις η Αταλάντη!

Οχτώ παίκτες του περσινού ρόστερ αποχαιρέτησε σήμερα με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΠΟ Αταλάντης.

Οχτώ παίκτες του περσινού ρόστερ αποχαιρέτησε σήμερα με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΠΟ Αταλάντης.

Δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο ΑΠΟ Αταλάντης. Η ομάδα που πέρυσι κατάφερε και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Φθιώτιδας, έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, έτσι ώστε να είναι καλυμμένος σε όλες τις θέσεις, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όμως, εκτός από μεταγραφές η Αταλάντη έχει και αποχωρήσεις. Η διοίκηση μέσω ανακοίνωσής της ευχαρίστησε οχτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε τα καλύτερα στο υπόλοιπο της καριέρας τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«H Διοίκηση του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” επιθυμεί να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς τους ποδοσφαιριστές Μίλτο Μπουγιώτα, Γιάννη Κραβαρίτη, Γιώργο Καταραχιά, Δημήτρη Μερμίγγη, Χρήστο Μιχαήλ, Νίκο Ηλιόπουλο, Αλέξη Κλωτσοτήρα & Ζήση Κωνσταντίνου για την προσφορά τους στο Σύλλογο.
Μαζί είχαμε την χαρά να ζήσουμε μοναδικές συγκινήσεις, με την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Φθιώτιδας αλλά και την άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Διδάξατε ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα ενώ με την εργατικότητα σας αποδείξατε πως όλοι οι στόχοι μπορούν να υλοποιηθούν. Συνδέσατε την παρουσία σας με τις ιστορικές στιγμές του Συλλόγου της πόλης μας.
Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν σήμερα όμως πάντα θα είστε ένα κομμάτι της οικογένειας του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”.
Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία…».

Διαβάστε επίσης

Back to top button