ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποστολή νίκης στο «Λάμπρος Κατσώνης» για τον ΠΑΣ Λαμία! (matchday)

Ένας ακόμη τελικός για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #levadeiakosfc #matchday #SportsNews #season2022_2023

Ένας ακόμη τελικός για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα στις 17:00 θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Από τελικό… σε τελικό πάει ο ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στο γήπεδο «Λάμπρος Κατσώνης» με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Πρόκειται για παιχνίδια «ζωής ή θανάτου». Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη μιας και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με 12 πόντους ο Λεβαδειακός και με 11 η Λαμία. Εν τω μεταξύ η ομάδα της Λιβαδειάς έχει δύο νίκες στο πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΣ μόλις μία, αυτή κόντρα στους Βοιωτούς στον πρώτο γύρο.

Στα αγωνιστικά, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπολογίσιμους ποδοσφαιριστές καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ σχεδόν πλήρης είναι και ο Λεβαδειακός.

🔵⚪FORZA LAMIARA🔵⚪

Διαβάστε επίσης

Back to top button