Νέα από ΕλλάδαΠαρασκηνιοΠοδόσφαιρο

Νέοι επενδυτές στα σκαριά για σουπερλιγκάτη ΠΑΕ!

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Αλλά ποια ομάδα να είναι;

Ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Αλλά ποια ομάδα να είναι;

Οι κεραίες του SDNA έπιασαν τις άκρως απόρρητες συζητήσεις για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε ομάδα της Super League.

Ποιος είπε πως εν έτει 2020 στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, νέοι υποψήφιοι επενδυτές δεν υπάρχουν πια τους…πάτησε το τρένο;

Και υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Όπως συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση με το γκρουπ επενδυτών που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, βρίσκονται σε συζητήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σουπερλιγκάτης ΠΑΕ.

Συζητήσεις που κατά μία πληροφορία μάλιστα είναι και αρκετά προχωρημένες, δεδομένου πως φέρονται να΄χουν πέσει στο τραπέζι και να έχουν συμφωνηθεί σε προφορικό επίπεδο, όλοι οι όροι της αγοροπωλησίας των μετοχών της ΠΑΕ.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς καμία απολύτως διαρροή.

Οσονούπω μάλιστα προβλέπεται να σηκώσουν μανίκια οι ορκωτοί λογιστές, προκειμένου να κάνουν «φύλλο και φτερό» τα βιβλία της ΠΑΕ, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιου είδους περιπτώσεις για τον απαραίτητο (οικονομικό) έλεγχο που αποτελεί τον…προθάλαμο του deal εφόσον δεν βγάλει τίποτα απρόβλεπτα «μαργαριτάρια».

Παρεμπιπτόντως, οι υποψήφιοι επενδυτές άλλη σουπερλιγκάτη ΠΑΕ είχαν βάλει σε πρώτο χρόνο στο «σημάδι» κι άλλη τους προέκυψε στην πορεία. Συμβαίνουν κι αυτά.

Όσο για τη χώρα προέλευσης τoυς; Πρόκειται για μία μίξη Ισπανίας – Σερβίας, με έδρα του χαρτοφυλακίου την Μαδρίτη.

To be continued…

Διαβάστε επίσης

Back to top button