Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Απονομή, γκολ και παράπονα στο Ηράκλεια – Σταυρός (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε τον Αστέρα Σταυρού.

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τον Ο.Φ Ηράκλειας καθώς οι «ασπρόμαυροι» στέφθηκαν πρωταθλητές για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας.

Λόγω Covid-19 η απονομή άργησε μερικούς μήνες… όμως πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη διοίκηση, τους παίκτες αλλά και μερικούς φίλους του συλλόγου σήκωσαν το πολυπόθητο τρόπαιο.

Όλα αυτά όμως, μετά την ήττα με 2-5 από τον Αστέρα Σταυρού…

Για την 2η αγωνιστική λοιπόν του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας η Ηράκλεια ηττήθηκε με 2-5 από τον Αστέρα Σταυρού.

Αρκετά γκολ στο παιχνίδι όπως και αρκετά ήταν και τα παράπονα των ανθρώπων του ΟΦΗ από την διαιτησία του κ. Δημητρίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, η ομάδα του Βαγγέλη Ζαλαώρα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0, χάρη σε τέρματα του Σακκά στο 16΄και του Λαΐνα στο 25΄. Παρόλο αυτά, ο Αστέρας έβγαλε ποιότητα εντός αγωνιστικού χώρου και αντίδραση.

Μέσα από αυτή την αντίδραση η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου, βρήκε δύο τέρματα μέσα σε δέκα λεπτά και έφερε τον αγώνα στα ίσια.

Στο 26΄ ο Καλαμάτας μείωσε σε 2-1 ενώ ο Κακκάβας δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 2-2. Το συγκεκριμένο σκορ ήταν και το αποτελέσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο και στο 60΄του παιχνιδιού, ο Παπαναστασίου έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, έκανε την ολική ανατροπή στο ματς.

Οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 2-4 ενώ ο Κακκάβας είχε την ευκαιρία να πετύχει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα καθώς εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι που κέρδισε ο Σταυρός. Παρόλο αυτά, ο εξαιρετικός Βαγγέλης Μαυράδας, του είπε «όχι» κρατώντας το μέχρι τότε σκορ.

Όμως, πέναλτι είχαμε και στο 90΄για τον Αστέρα με τον Μάριο Καραναστάση να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με δυνατό πλασέ έγραψε το τελικό 2-5.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button