Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς Μασούρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός.

Χωρίς τον Γιώργο Μασούρα θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ολυμπιακός.

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς έχει επιστήσει από αυτούς την προσοχή τους, στο συγκεκριμένο παιχνίδι προκειμένου οι πρωταθλητές να κάνουν το 3 στα 3 έπειτα από την πρόκριση τους στους ομίλους του Champions League εν όψει και της διακοπής που ακολουθεί λόγων των Εθνικών Ομάδων.

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου προπονητή, κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί χτες λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν πρόκειται να υπάρξουν. Ο Σα θα βρίσκεται κάτω από την εστία, οι Ραφίνια και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας, με τους Σεμέδο και Μπα στο κέντρο.

Πιο μπροστά θα είναι οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την επίθεση στα άκρα αυτής θα βρίσκονται οι Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή αυτής.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button