Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στην Αγία Παρασκευή (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Αθλητική Ένωση Καλυβίων.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδό της την Αθλητική Ένωση Καλυβίων.

Μία ακόμη σπουδαία νίκη παηγύρισε η ομάδα της ΑΕ Καλυβίων, η οποία έπαιζε εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νίκη Αγίας Παρασκευής.

Η ομάδα του Δήμου Σπυριδάκη, πέρασε από την δύσκολη έδρα της Αγίας Παρασκευής με τελικό σκορ 1-2. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα οι δύο ομάδες… ότι είχαν να παρουσιάσουν το έκαναν στο πρώτο 45λεπτο του παιχνιδιού.

Μόλις στο 1΄οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον πολύπειρο Γιώργο Καραπέτσα να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Νίκης στο πρωτάθλημα και δεύτερο συνολικά, καθώς έχει πετύχει και 1 τέρμα στο Κύπελλο.

Όμως, η απάντηση των Καλυβίων ήρθε στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα δύο φορές!

Στο 33΄ο Ξηρομερίτης έφερε το παιχνίδι στα ίσια ενώ έξι λεπτά αργότερα ο διαιτητής Κολορίζος έδωσε πέναλτι για χέρι του Στοφόρου μέσα στην περιοχή του Σκοτίδα και ο Τσιγκόλης ανέλαβε την εκτέλεση.

Ο έμπειρος αρχηγός της ΑΕ Καλυβίων δεν αστόχησε και έγραψε το τελικό 1-2.

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και σας μεταφέρει όλο το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button