Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Απόδραση» με ανατροπή για την Πελασγία!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Πελασγιακού, η οποία κέρδισε τον Όμβρο Ομβριακής και μάλιστα με ανατροπή!

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Πελασγιακού, η οποία κέρδισε τον Όμβρο Ομβριακής και μάλιστα με ανατροπή!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο της Β΄Φθιώτιδας, ο Όμβρος Ομβριακής υποδέχθηκε τον Πελασγιακό στο γήπεδό του σε μία επανάληψη της μεσοβδόμαδης «μάχης» των δύο συλλόγων.

Τότε, τη νίκη-πρόκριση είχε πάρει ο Όμβρος ενώ σήμερα η Πελασγία κατάφερε όχι μόνο να γυρίσει το εις βάρος της σκορ αλλά να φύγει και νικήτρια από το γήπεδο.

Η ομάδα του Νίκου Τσίγκα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε πριν συμπληρώσουμε το πρώτο μισάωρο του αγώνα να προηγηθεί με 2-0, χάρη σε γκολ του Κουτά στο 11΄και του Γκελπενή στο 24΄.

Στο 41΄η Πελασγία απάντησε στα δύο γκολ της Ομβριακής με γκολ του Μάνου, ενώ το 2-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου άρχισε και η αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων.

Αρχικά στο 50΄έκανε το 2-2 με τον Ξηρογιάννη για να έρθει στο 64΄ο Σιμπέλλι να πετύχει το νικητήριο γκολ του Πελασγιακού και να δώσει ένα τεράστιο τρίποντο στην ομάδα του.

Οι δύο συνθέσεις των ομάδων:

Όμβρος Ομβριακής: Μπαγιας, Λόζος, Σταυρόπουλος, Κουρδής, Αφεντουλίδης, Ευαγγελόπουλος Χ., Τόσκα, Γκελπενής, Κουτας, Γιάτσας, Γκαρίλας

Πελασγιακός: Σκούρας, Σιμπέλλι, Μιχαηλίδης, Πρεμέτης, Κίτσιος, Τσαούσης, Μάνος, Μήτσιος, Ξηρογιάννης, Καφόρος, Παπαστάθης

Διαβάστε επίσης

Back to top button