Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δεύτερη «εξάρα» μέσα σε λίγες ημέρες για την Προοδευτική Λάρυμνας

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Προοδευτική Λάρυμνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Προοδευτική Λάρυμνας υποδέχθηκε στο γήπεδό της τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Έπειτα από μία εκπληκτική εκτός έδρας ήττα επί του Δαφνησιακού Αρκίτσας για το Κύπελλο Φθιώτιδας με τελικό σκορ 2-6, η Προοδευτική Λάρυμνας έβαλε για δεύτερη φορά φέτος και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα 6 γκολ.

Αυτή τη φορά όμως ήταν για τη 2η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και με αντίπαλο τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Η ομάδα του Σαλαπάτα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1΄του αγώνα με τον Λουκά Παν., να σημειώνει το γκολ για το 1-0. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του 20΄ο Τσιάμης Δημ., έκανε το 2-0  για να έρθει στο 22΄ και πάλι ο Λουκάς Παν. να γράψει το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο και στο 52΄ο Τσιάμης Δημ, ισοφάρισε στα γκολ τον συμπαίκτη του Τσιάμη κάνοντας το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Πριν συμπληρώσουμε μία ώρα αγώνα η Λάρυμνα είχε πετύχει και το 5-0 με τον Δάρρα Αν., να χρίζεται σκόρερ. Το τελικό 6-0 το πέτυχε ο Τσιάμης πετυχαίνοντας και χατ-τρικ.

Οι δύο αρχικές ενδεκάδες του αγώνα:

Προοδευτική Λάρυμνας: Κατσιμήτρος, Παναγιώτου, Ζιάκας, Νικολόπουλος, Κηρολίβανος, Δάρρας, Τσιάμης, Ζιάκας Γ., Λουκάς, Πέππας Χρ., Prifti

Κεραυνός Βαθυκοίλου: Βαλωμένος, Γκίστι, Τσιούμας,Κωστόπουλος, Γκίστης, Καραγεώργος, Μπισμπιγιάννης, Μαρκάϊ, Κόμνος, Γερογιάκομος, Ιμπραχίμι

Διαβάστε επίσης

Back to top button