Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα για τον Αγρότη Τραγάνας!

Μετά την «πεντάρα» εντός έδρας με το Καινούργιο, ο Αγρότης Τραγάνας πήρε μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Παμμωλιακό.

Μετά την «πεντάρα» εντός έδρας με το Καινούργιο, ο Αγρότης Τραγάνας πήρε μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Παμμωλιακό.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 1ο όμιλο ο Παμμωλιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Αγρότη Τραγάνας.

Η ομάδα του Αγρότη κατάφερε ήδη από το πρώτο ημίχρονο να δείξει τις προθέσεις της, παρόλο αυτά ο Μώλος προσπάθησε να παραμείνει στο ματς.

Στο 12΄ ο Γκιρίτι έκανε το 0-1 για να έρθει στο 29΄ο Μπεκίρης να γράψει το 0-2. Η ομάδα του Παμμωλιακού μείωσε πριν το ημίχρονο σε 1-2 χάρη γκολ-πέναλτι του Μπουσδούκου, με 1-2 να παραμένει έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η γηπεδούχος ομάδα έφερε το ματς στα ίσια και πάλι με τον Μπουσδούκου να χρίζεται σκόρερ στο 49΄όμως η ομάδα της Τραγάνας είχε άλλα δύο τέρματα στο ματς.

Το τρίτο γκολ του Αγρότη ήρθε στο 73΄με τον Γκιρίτι να κάνει το 2-3 και στις καθυστερήσεις του αγώνα το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους «κλείδωσε» ο Αλεξίου!

Οι βασικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παμμωλιακός: Ραπανάκης, Σκορδάς, Αναγνώστου, Μακρόπουλος Γ., Καραΐνδρος, Μπουσδούκος, Μερσίνι, Καραΐνδρος Β., Φιλης,Τσάρας, Παταργιάς

Αγρότης Τραγάνας: Σκόρδας Χρ-Αγ., Κογιωνος, Λίντζος, Στέφος, Βλάχος, Παπανικολάου, Αλεξίου, Κουτσίκος, Σαχολλι, Μπεκίρης, Γκιρίτι

Διαβάστε επίσης

Back to top button