Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Δύσκολα» να σταματήσεις τη Μαλεσίνα φέτος! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Δαφνησιακός Αρκίτσας, υποδέχθηκε την Α.Ε Μαλεσίνας.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Δαφνησιακός Αρκίτσας, υποδέχθηκε την Α.Ε Μαλεσίνας.

Η ομάδα του Δαφνησιακού, μετά από την εντός έδρας ήττα με 2-6 από την Προοδευτική Λάρυμνας μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Φθιώτιδας, ήθηλε κόντρα στη Μαλεσίνα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις αρχικά και έπειτα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε.

Παρόλο αυτά, η φετινή Μαλεσίνα έδειξε πως θα είναι βασική πρωταγωνίστρια για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς πέρασε σαν «αέρας» και από την Αρκίτσα με τελικό σκορ 1-5.

Από το πρώτο ημίχρονο κιόλας η Μαλεσίνα κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα, καθώς άνοιξε το σκορ στο 17΄ με τον Φουρλεμάδη ενώ 20 λεπτά αργότερα Πέππας Γ., διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 55΄ο Ζήσης Κωνσταντίνου έκανε το 0-3 και επί της ουσίας «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Όμως, η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου, είχε άλλα δύο τέρματα για τον Δαφνησιακό.

Στο 74΄Δουσιώτης που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 0-4 για να έρθει ο Κωνσταντίνου και πάλι αλλά αυτή τη φορά με εκτέλεση πέναλτι να κάνει στο 78΄το 0-5.

Το μόνο που κατάφερε η Αρκίτσα είναι να μειώσει σε 1-5 με τον Ρίζο Στ., στο 81΄.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δαφνησιακός Αρκίτσας: Κωνσταντίνου Δ., Καντάς, Γρίβας,Χρόνης, Ψυχράμης, Χότζα, Ρίζος, Τάτσης, Μπουμπουρής, Νοεφώτιστος, Κυριτσόπουλος

Μαλεσίνα: Παπαμάρκου, Σεττος,Τσίντζας Λελούδας Ν., Λελούδας Γ., Δέδες, Καλλής, Πέππας Γ., Κωνσταντίνου Ζ., Φουρλεμάδης, Ρίζος Σπ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button