Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκανε το 2 στα 2 ο Δομοκός (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, η Αθλητική Ένωση Εχιναίων υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Δομοκού.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο, η Αθλητική Ένωση Εχιναίων υποδέχθηκε τον Αχιλλέα Δομοκού.

Μία ακόμη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο Αχιλλέας Δομοκού!

Η ομάδα του Δομοκού «απέδρασε» από την δύσκολη έδρα της ΑΕ Εχιναίων με τελικό σκορ 1-2 κάνοντας λοιπόν το 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ξεζώνοτου κατάφερε μόλις στο 8΄να προηγηθεί στο σκορ με τον Γιάννη Χαλεπλή να ανοίγει λογαριασμό στη φετινή Β΄κατηγορία.

Το σκορ έμενε έως το 71΄όπου ο Φασόλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια, δίνοντας κιόλας και πάλι ενδιαφέρον στον αγώνα.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως, ο «λυτρωτής» του Αχιλλέα Καραγεώργος Ευ. πέτυχε το γκολ, έκανε το 1-2 και έδωσε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στην ομάδα του.

Οι βασικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Εχιναίων: Σουλι, Καρανίκας, Σερέτης, Πολύμερος Κων., Φασόλας, Τσάμης, Μπλούνας, Πισπιρίγκος, Σκάλλα, Πολύμερος Γεω., Κοτταρας Γεω.

Αχιλλέας Δομοκού: Τσιμπογιάννης, Καλαβρής, Τσοκανος, Τράντας, Ντέλλος, Λελεντζής, Καραχάλιος, Χαλεπλής, Ευαγγελόπουλος Ιω., Καραγεώργος Ε., Γκούβας

Διαβάστε επίσης

Back to top button