Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΠΑΟ Ανθήλης – Δόξα Μοσχοχωρίου: Σπουδαία νίκη για τους γηπεδούχους (φωτορεπορτάζ)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας για τον 3ο όμιλο ο ΠΑΟ Ανθήλης υποδέχθηκε τη Δόξα Μοσχοχωρίου στο «Νίκος Σαφάκας».

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας για τον 3ο όμιλο ο ΠΑΟ Ανθήλης υποδέχθηκε τη Δόξα Μοσχοχωρίου στο «Νίκος Σαφάκας».

Τη νίκη με 4-1 σκορ πανηγύρισε σήμερα η ομάδα της Ανθήλης, η οποία υποδέχθηκε στο γήπεδό της τη νεοφώτιστη Δόξα Μοσχοχωρίου.

Η γηπεδούχος ομάδα δεν άφησε αρκετά περιθώρια στη Δόξα, η οποία παρόλο αυτά προσπάθησε να πάρει ότι πιο θετικό μπορούσε από τον αγωνιστικό χώρο, όμως στο τέλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Αυτή αποτελεί την πρώτη νίκη της Ανθήλης στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ για το Μοσχοχώρι είναι η δεύτερη διαδοχική ήττα.

Το 1-0 έγινε μόλις στο 8΄της αναμέτρησης με τον Κασμι να σκοράρει ενώ Ζιάκας απάντησε στο 23΄για τη Δόξα κάνοντας το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ανθήλης, Μιχάλης Αδάμ, έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους ενώ στο 45΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και 3-1.

Το τέταρτο γκολ των «κόκκινων» ήρθε στο 77΄με τον Σκεμπέ να βάζει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι δύο βασικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟ Ανθήλης: Κωνσταντίνου, Βούλγαρης, Κοκκορες, Ζησόπουλος Α., Βλάχος,Ευαγγελίου, Αδάμ, Ζησόπουλος Χ., Κασμι, Σκεμπές, Παύλου

Δόξα Μοσχοχωρίου: Παπαποστόλου, Ριζάκος, Λύκος, Ζάρπας, Παπαθανασίου, Μυλωνάς, Ukwuoma, Γαρούφαλης, Ζιάκας Α., Νάσιος Α., Μάγκας

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button