ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχασε τη «μάχη» η Λαμία…

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΝΠΣ Βόλο στο «Αθανάσιος Διάκος».

Την 4η συνεχόμενή του ήττα γνώρισε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία με 1-2 σκορ από τον Βόλο, πληρώνοντας στην κυριολεξία δύο λάθη στην άμυνά του.

Δύο πέναλτι για τον ΠΑΣ, το ένα το πήρε πίσω το άλλο το έχασε ο Μπιανκόνι ή μάλλον καλύτερα το έπιασε ο Γκαραβέλης.

Το ματς:

Με 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Γιώργος Πετράκης τον αγώνα για τη Λαμία, έχοντας τους Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέγιο, Βύντρα, Παλαβαντισβίλι, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Καραμάνος, Βασιλόγιαννης, Μπιανκόνι.

Το ματς ξεκίνησε με τον Βόλο να κερδίζει ένα κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε με πάσα και στο γέμισμα του που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι είχαμε το άουτ για τη Λαμία.

Ωραία πάσα του Μπεχαράνο στο 8΄στον Βασιλόγιαννη, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά ο βοηθός του διαιτητή, σήκωσε το σημαιάκι καταλογίζοντας οφ-σάιντ.

Πρώτο καλό σουτ του αγώνα στο 11΄από τον Ριένστρα για τον Βόλο, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα.

Καλή ενέργεια από τον Καραμάνο, ύστερα από πάσα του Μπιανκόνι, ο Έλληνας επιθετικός πάτησε περιοχή αλλά δεν έβγαλε σωστή σέντρα με την μπάλα να περνάει άουτ.

Επικίνδυνη σέντρα του Μαρτίνες στο 16΄ευτυχώς ο Αντέτζο ήταν εκεί και έδιωξε τη μπάλα από τη μικρή περιοχή του Θεοδωρόπουλου.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία στο 17΄.

Ο Μπιανκόνι συνδυάστηκε ωραία με τον Χατζηστραβό, με τον δεύτερο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Βόλου.

Σουτ του Τσοκάνη στο 19΄ ο Σάντσες έβαλε το πόδι με την μπάλα να κοντράρει, αλλά ο Θεοδωρόπουλος είχε σωστή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Η πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι έγινε από πλευράς του Βόλου, καθώς ο Σάντσες αποχώρησε τραυματίας και ο Άνχελ Λόπες πέρασε στο ματς τον Δημόπουλο.

Τραγικό λάθος του Αντέτζο στο 24΄έδωσε λάθος πάσα με αποτέλεσμα ο Μαρτίνες να βγάζει την κάθετη πάσα στον Δουβίκα ο οποίος μέσα από την περιοχή σουτάρει και κάνει το 0-1!

Μεγάλο λάθος από έναν έμπειρο σέντερ μπακ, όπως ο Ντάνιελ Αντέτζο…

Η Λαμία προσπάθησε να απαντήσει με σουτ του Χατζηστραβού, αλλά ο Γκαραβέλης και πάλι ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Λάθος από τον Χατζηστραβό στη μεσαία γραμμή, ο Ριένστρα έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Μπαριέντος ο οποίος πάτησε περιοχή έφτασε εύκολα απέναντι στον Θεοδωρόπουλο, αλλά το τελευταίο κοντρόλ του Ουρουγουανού ήταν πιο δυνατο απ΄όσο έπρεπε με αποτέλεσμα να βγει ο τερματοφύλακας της Λαμίας και να μπλοκάρει.

Δύο τεράστια λάθη από δύο παίκτες της Λαμίας. Το ένα κόστισε,ευτυχώς το δεύτερο όχι!

Στο 33΄ο Σαραμαντάς έβγαλε ωραία πάσα στον Βασιλόγιαννη, αυτός πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Τέκιο και ο Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι…. αρχικά!

Μετά από παρέμβαση του διαιτητή VAR και χωρίς να πάει μόνος του να ελέγξει, ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής!

Σέντρα του Φεράρι στο 36΄ο Βύντρα πριν προλάβει ο Περέα να βάλει το κεφάλι και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έβαλε το πόδι του και απομάκρυνε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, ο Μπιανκόνι μέσα από την περιοχή σουτάρει, ο πεσμένος Δημόπουλος απομακρύνει τη μπάλα με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για χέρι. Ο διαιτητής παρόλο αυτά έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας κανονικά!

Δεύτερο πέναλτι…. χαμένο όμως!

Μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη, ο Κολόμπο σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι και ο Παπαδόπουλος χωρίς τη βοήθεια του VAR αυτή τη φορά έδωσε πέναλτι.

Ο Μπιανκόνι ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε την αριστερή γωνία του Γκαραβέλη, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας μάντεψε σωστά και μπλόκαρε τη μπάλα…

Αναγκαστική αλλαγή και για τη Λαμία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Βύντρα να τραυματίζεται και τον Τζανετόπουλο να παίρνει τη θέση του.

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου, με τη Λαμία να πληρώνει ακριβά τόσο το λάθος του Αντέτζο όσο και την αστοχία του Μπιανκόνι στην εκτέλεση πέναλτι.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για τη Λαμία, δηλαδή με αλλαγή. Ο Βασιλόγιαννης πέρασε εκτός και εντός πέρασε ο Ντέλετιτς, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στα «κυανόλευκα».

Γκοοοολ για τη Λαμία στο 47΄με τον Χατζηστραβό να κλέβει τη μπάλα κοντά στην περιοχή του Βόλου, έβγαλε τη πάσα στον Μπιανκόνι ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Πολύ καλή εκίννηση για τη Λαμία, η οποία προσπάθησε από το πρώτο λεπτό να γυρίσει τον αγώνα!

Μετά την είσοδο του Ντέλετιτς στο παιχνίδι, ο Πετράκης γύρισε το σύστημα σε 4-4-1-1 με τον Σέρβο να παίζει αριστερά στη μεσαία γραμμή, τον Καραμάνο δεξιά, με τον Χατζηστραβό να βρίσκεται πίσω από τον προωθηένο Μπιανκόνι.

Εξαιρετική πάσα του Ντέλετιτς στον Μπιανκόνι στο 57΄ο Βραζιλιάνος φορ δεν πρόλαβε τον Γκαραβέλη που βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Ντεντάκης προσπάθησε να απειλήσει τον Θεοδωρόπουλο με δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ότι ήθελε η Λαμία να πετύχει με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, το πέτυχε ο Βόλος!

Στο 63΄ο Μαρτίνες έβγαλε σέντρα και ο Δουβίκας με προβολή έκανε το 1-2. Παρά την πίεση του Αντέτζο, ο Έλληνας σέντερ φορ κατάφερε και σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Παρόλο που πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε η ομάδα του Πετράκη, ο Βόλος με μία φάση βρήκε το γκολ για να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ.

O Πετράκης προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του καθώς μετά το δεύτερο γκολ του Βόλου χάθηκε η συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας μέσα τόσο τον Αραμπούλι όσο και τον Βασιλακάκη.

Στο 78΄ο Βασιλακάκης, έπειτα από πάσα του Ντέλετιτς, έκανε το συρτό σουτ όμως ο Γκαραβέλης μπλόκαρε ξανά.

Δεν άλλαξε τίποτα έως το τέλος του αγώνα με το 1-2 να παραμένει έως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Καραμάνος, Βασιλόγαννης, Μπιανκόνι

Αναπληρωματικοί: Επασί, Ντέλετιτς, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Βιγιάλμπα, Αραμπούλι, Βασιλακάκης, Μπάχανακ, Προβυδάκης

ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Περέα, Δουβίκας

Αναπληρωματικοί: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κρητικός, Κρητικός, Νίνης, Αμρ Ουάρντα, Γέντρισεκ, Κιάκος, Δημόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button