Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Άκπομ!

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και τη SuperLeague 1 ο Τσούμπα Άκπομ. #slgr #ΠΑΟΚ #μεταγραφή #ChubaAkpom

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και τη SuperLeague 1 ο Τσούμπα Άκπομ. #slgr #ΠΑΟΚ #μεταγραφή #ChubaAkpom

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Μίντλεσμπρο αλλά και με τον Άκπομ που επιστρέφει απόψε στη Θεσσαλονίκη!

Αφίξεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη καθώς η επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ είναι γεγονός! Η σημερινή ημέρα αποδείχθηκε καθοριστική για την υπόθεση φορ, με τους Θεσσαλονικείς να φτάνουν σε οριστική συμφωνία με τη Μίντλεσμπρο αλλά και με τον Άκπομ, δρομολογώντας άμεσα και τις εξελίξεις.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ άρχισε τις ζυμώσεις μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα, θέλοντας να καλύψει το κενό που προέκυψε και η λύση του Νιγηριανού αλλά και γνώριμου στο περιβάλλον του Δικεφάλου, Άκπομ, προκρίθηκε ως η ενδεδειγμένη για τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν συμπεριλαμβανόταν φέτος στα πλάνα της Μίντλεσμπρο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τη «χρυσή» τομή με τους Άγγλους ενώ οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αποδείχθηκαν πιο εύκολη υπόθεση δεδομένης της επιθυμίας του να βρεθεί σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά τους ανθρώπους της αλλά και τον προπονητή της, αναφερόμενος στον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ο Άκπομ επιστρέφει απόψε στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, και από αύριο αναμένονται εξελίξεις στην επικύρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ καθώς προηγείται το τυπικό της διαδικασίας και τα ιατρικά. Ο Άκπομ θα ενταχθεί υπό το καθεστώς του δανεισμού από την αγγλική ομάδα ενώ προβλέπεται και οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button