ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος: Μία μικρή προϊστορία με όλα τα αποτελέσματα! (pics+vids)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Βόλο σε ένα παιχνίδι κρίσιμο περισσότερο για τους γηπεδούχους παρά για τους φιλοξενούμενους.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» τον Βόλο σε ένα παιχνίδι κρίσιμο περισσότερο για τους γηπεδούχους παρά για τους φιλοξενούμενους.

Θα παίξει για τη νίκη και μόνο αυτή η Λαμία απέναντι στον Βόλο, πράγμα που το έχει καταφέρει και στο παρελθόν, παρά τη μικρή προϊστορία των δύο ομάδων.

Έχουν αναμετρηθεί τόσο για το Κύπελλο Ελλάδος, όσο και το πρωτάθλημα σε κανονικά διάρκεια και στα play out.

Η Λαμία μετράει σε 4 αναμετρήσεις 1 νίκη, ενώ 1 έχει και ο Βόλος με τα δύο υπόλοιπα ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά την μικρή προϊστορία των δύο ομάδων:

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Κύπελλο Ελλάδος – Φάση των ομίλων

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 1-1

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων έγινε για το Κύπελλο Ελλάδος. Τότε, ο Βόλος έπαιζε στην Football League ενώ ο ΠΑΣ Λαμία είχε ήδη έναν χρόνο στην Α΄Εθνική.

Το τελικό σκορ 1-1, με τη Λαμία τελικά να παίρνει την πρόκριση από τον όμιλο ως δεύτερη,πίσω από την ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι, ο Τάσος Καραμάνος στο 14΄ και έπειτα από προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρόλο αυτά, ο Λούκας Γκαρσία στο 44΄εκτέλεσε ένα φάουλ ο Άλμπερτ Ρούσος πήρε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσια.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον, Άντρονικ, Οσμάν, Μαστούρ, Τσούκαλος, Ρόμανιτς, Καραμάνος

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ρούσος, Δημόπουλος, Καρίκι, Καμπαγιέρο, Λούκας Γκαρσία, Ενγκουέμ, Ηλιόπουλος, Ουνγιαλίδης, Μάντζης, Πίσπας

 

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

9η αγωνιστική SuperLeague 1

ΠΑΣ Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 1-0

Στην δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε ξανά τον Βόλο και σε εκείνη την αναμέτρηση, κατάφερε και πήρε τη νίκη!

Αυτή τη φορά, για το πρωτάθλημα της SuperLeague 1, η Λαμία κέρδισε 1-0, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο μέσα στο «κάστρο» της.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ήρθε στο 80΄όταν ο Ταϊρόν έβγαλε την ασίστ στον Τουράμ και ο Βραζιλιάνος με το δεξί έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς, Τουράμ, Καραμάνος

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Αουγκούστο Μαξ, Τόρες, Μουνίθ, Ζοάο, Γέντρισεκ

 

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

22η αγωνιστική SuperLeague 1

ΝΠΣ ΒόλοςΠΑΣ Λαμία 1-0

Η πρώτη ήττα της Λαμίας από τον Βόλο ήρθε στο περσινό πρωτάθλημα και μέσα στο 2020. Ήταν η 22η αγωνιστική της SuperLeague 1 και η Λαμία ταξίδευε στη γειτονική πόλη με στόχο να μην χάσει.

Και για 49 λεπτά το κατάφερνε, μέχρι που εμφανίστηκε ο Βασίλης Μάντζης να πάρει την ασίστ του Μουνίθ και με το στήθος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα του Κάχριμαν.

Το τελικό σκορ ήταν το 1-0 με τον ΠΑΣ να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το ΕΑΚ Βόλου.

 

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

4η αγωνιστική play out SuperLeague 1

ΝΠΣ ΒόλοςΠΑΣ Λαμία 0-0

Το πρώτο τους παιχνίδι για τον θεσμό των play out έλαβε χώρα ξανά στο ΕΑΚ Βόλου, όμως αυτή τη φορά έμειναν οι δύο ομάδες στην ισοπαλία.

Αποτελέσμα που σίγουρα βόλευε και τους δύο, αλλά και φάνηκε να μπορεί καμία από τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ευκαιρίες ελάχιστες, με τις κίτρινες κάρτες ειδικά για τον ΠΑΣ να είναι περισσότερες.

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button