Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Καβάνι, ο 3ος σκόρερ των τελευταίων 13 ετών στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα

Ο Έντινσον Καβάνι υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όντας ο 3ος σκόρερ των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων από το 2007 και μετά.

Ο Έντινσον Καβάνι υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όντας ο 3ος σκόρερ των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων από το 2007 και μετά.

Απείχε αρκετούς μήνες από το ποδόσφαιρο μετά και την απόφαση της Γαλλίας να ρίξει τίτλους τέλους στο πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού, παρ’ όλα αυτά, όσοι τον καταδίωκαν, δεν τον ξεπέρασαν! Ο Έντινσον Καβάνι υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όντας ο 3ος σκόρερ των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων από το 2007 και μετά, όταν και έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παλέρμο!

Ο Σέρχιο Αγουέρο αντιμετώπισε πρόβλημα, παραμένει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα κι έχει χάσει ευκαιρίες να σκοράρει για ν’ αναρριχηθεί περισσότερο στη σχετική λίστα.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάνει ό,τι μπορεί στη Μίλαν, έχασε κι εκείνος ματς με τραυματισμό, τώρα παλεύει απέναντι στον κορονοϊό και απέχει ελάχιστα τέρματα από αυτά του Έντινσον Καβάνι.

Ο Ουρουγουανός που σκόρπισε ενθουσιασμό με την απόφασή του να συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 1+1 χρόνια, κατέφθασε στην κόκκινη πλευρά της αγγλικής πόλης με 250 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος από το 2007 και μετά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τη μέρα που έκανε το ντεμπούτο του με την Παλέρμο, πριν από 13 χρόνια, μονάχα οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο σε λίγα περισσότερα παιχνίδια έχουν σκοράρει πιο πολλές φορές στις πέντε μεγάλες Λίγκες!

Δείτε τον πίνακα:

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button