ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Συγκλονιστικές στιγμές στο Εφετείο από τη Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου, μόνος σου τους καταδίκασες»

Συγκλονιστικές στιγμές στο Εφετείο Αθηνών μετά την ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Συγκλονιστικές στιγμές στο Εφετείο Αθηνών μετά την ιστορική απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Είναι η γυναίκα που μαζί της ταυτίστηκε όλη η Ελλάδα.

Ήταν η τραγική φιγούρα και εκείνη που κίνησε πραγματικά Γη και Ουρανό για να καταφέρει να αναδείξει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Με αξιοπρέπεια παρακολούθησε όλες τις συνεδριάσεις και με περιμένει με αγωνία να μάθει σήμερα, που έχουν πλέον συμπληρωθεί επτά χρόνια από τη δολοφονία του παιδιού της, την τιμωρία που θα επιφυλάξουν οι φυσικοί δικαστές στο δράστη και τους συμμέτοχους στο έγκλημα.

Μία απόφαση, που όπως εύστοχα έχουν πει πολλοί, θα είναι και το μήνυμα της δικαιοσύνης προς την κοινωνία, που επίσης αναμένει με ξεχωριστό ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ιστορικής αυτής δίκης.

Η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά στο Πέραμα, μετά το άκουσμα της απόφασης για την ενοχή της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση αλλά και της ενοχής Ρουπακιά ξέσπασε.

Με δάκρυα στα μάτια, η Μάγδα Φύσσα φώναζε «Εσύ τους καταδίκασες Παύλο μου, μόνος σου τους καταδίκασες», σε μια συγκλονιστική στιγμή που σφράγισε μια ιστορική στιγμή για την Ελληνική Δικαιοσύνη.

πηγή: Lamianow.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button