Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Λάρισα συνεχάρη τον Σπαρβ επειδή «έπαιξε στην εθνική του», αλλά… βρισκόταν εκτός αποστολής!

Σε ατόπημα έπεσε η "βυσσινί" ΠΑΕ, καθώς έσπευσε να συγχαρεί τον Τιμ Σπαρβ για την υποτιθέμενη συμμετοχή του στον αγώνα Πολωνία-Φινλανδία 5-1, αλλά εκείνος βρισκόταν εκτός αποστολής!

Σε ατόπημα έπεσε η “βυσσινί” ΠΑΕ, καθώς έσπευσε να συγχαρεί τον Τιμ Σπαρβ για την υποτιθέμενη συμμετοχή του στον αγώνα Πολωνία-Φινλανδία 5-1, αλλά εκείνος βρισκόταν εκτός αποστολής!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης (8/10), θέλοντας να συγχαρεί τους Τιμ Σπαρβ και Ιωάννη Κωστή, επειδή «ξεκίνησαν ως βασικοί και συμμετείχαν χθες Τετάρτη 07/10 στον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής Φινλανδίας με την Πολωνία και τον εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Κύπρου με την Τσεχία, αντίστοιχα».

Κι αν ο Κύπριος μέσος αγωνίστηκε πράγματι στο βασικό σχήμα της ομάδας του, δεν συνέβη το ίδιο με τον Φινλανδό κεντρικό χαφ.

Ο Τιμ Σπαρβ βρίσκεται πράγματι στις κλήσεις της εθνικής του, αλλά έμεινε εκτός αποστολής από το φιλικό στην Πολωνία. Αυτό έγινε πιθανότατα για λόγους ξεκούρασης σύμφωνα με τα φινλανδικά ΜΜΕ, αφού προερχόταν από ένα γεμάτο 90λεπτο στον αγώνα της Λάρισας με τον Απόλλωνα την Κυριακή, προφανώς για να είναι πιο “φρέσκος” ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τη Βουλγαρία (11/10) για το Nations League.

Δείτε τη σύνθεση από την επίσημη ιστοσελίδα της φινλανδικής ομοσπονδίας:

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button