FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Λαμία να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη απέναντι στην ΑΕΚ, έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά ένα καταστροφικό δεύτερο 45λεπτο.

Χάρη στα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Πέτρου Μάνταλου, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από την ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι δύο ομάδες που βρίσκονται μαζί με Καλλιθέα και Απόλλων Λάρισας στον 3ο όμιλο, αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης, με την Ένωση να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης…

Ο ΠΑΣ, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να βάλει όχι ένα αλλά και παραπάνω γκολ με τον Μιχάλη Φράγκο να έχει εκτός από το δοκάρι και άλλες ευκαιρίες να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ντεμπούτο έκαναν σήμερα οι Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεξάντερ Ντακόλ, χωρίς όμως να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο.

Το ματς:

Στο 8ο λεπτό ο Φράγκος από αριστερά πέρασε τους αντιπάλους του, σούταρε, με τον Τσιντώτα να βρίσκει την μπάλα όσο χρειάζεται, ώστε αυτή να καταλήξει στο δοκάρι και να φύγει πλάγιο.

Στο 27᾽ ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, με την κεφαλιά του Τσόσιτς να είναι αδύναμη. Στο 30ο λεπτό ο Λυνάρδος έκανε τη σέντρα, ο Φράγκος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ΑΕΚ είχε την καλύτερη στιγμή της.

Ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε ωραία τους αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή, έκανε μια παράλληλη σέντρα αλλά κανείς δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 36᾽ ο Χριστοδουλόπουλος προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Αναστασόπουλος.

Στην επόμενη φάση, ο Βινίσιους σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Μπακασέτα κατέληξε στον Πίκτα που απέκρουσε. Στο 43ο λεπτό ο Μπακασέτας έβγαλε ωραία στον Τρίστανσον, που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά ο Παντελιάδης έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 48ο λεπτό βγήκε ωραία στην κόντρα, ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το γκολ, η Ένωση είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 56ο λεπτό, με τον Λιβάγια να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Χριστοδουλόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα μειώθηκε.

Η ΑΕΚ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 80ο λεπτό, όταν η μπάλα έμεινε πολύ ώρα στην περιοχή της Λαμίας και ο Μάνταλος με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα, οι Κιτρινόμαυροι είχαν το έλεγχο, βρισκόταν στην επίθεση, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά, με την Λαμία απλά να προσπαθεί να βάλει στο κλίμα τους Κρισάντους και Ντακόλ που έκαναν ντεμπούτο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button