Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Με την ιδια συνταγή στα γκολ»

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, Τετάρτη με τους υπολοίπους αγώνες για γίνονται σήμερα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Mε την ίδια συνταγή και σήμερα με μια δυάδα ένα «Tρίξι» και μονά αποδεκτά από το CHL, την Championship στην Αγγλία και 2 παιχνίδια από την Segunda στην Ισπανία .

CHAMPIONS LEAGUE

Στις 22:00 έχουμε μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο του CHL στην Βαρκελώνη Μπαρτσελόνα – Ιντερ . Οι Καταλανοί έρχονται από λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ντόρντμουντ την πρώτη αγωνιστική. Ενώ και οι Μιλανέζοι παραχώρησαν ισοπαλία στην έδρα τους απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Η Ιντέρ είχε πολλά χρόνια να βγάλει υγεία και φέτος αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μια καλή χρονιά. Ο Ικάρντι έφυγε για την Παρί, ο Λουκάκου ήρθε και έπιασε αμέσως δουλειά στο πρωτάθλημα με 3 γκολ σε 6 παιχνίδια.

Στην Ιντερ περιμένουν πολλά από αυτή την μεταγραφή των 80 εκτ ευρώ. Στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι  τραυματίστηκε με την Βιγιαρεάλ, έχασε το ματς με την Χετάφε και σήμερα είναι αμφίβολος. Αμφίβολος και ο  Ντεμπελέ και εκτός Ουμιτί και Άλμπα. Πλήρης η Ιντερ στο Καμπ Νου, επιλογή το 1 & over 1.5 goal στο 1.80.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου στο CHL στις 19:55, Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί ζόρισαν πολύ την Μπαρτσελόνα στην έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τους 3 βαθμούς. Η Σλάβια πήρε μεγάλη ισοπαλία από την Ιντερ που αν και νωρίς την κρατάει στο παιχνίδι της πρόκρισης  της επόμενης φάσης.

Η Ντόρτμούντ εντός των Γερμανικών συνόρων συνεχίζει με τις περσινές παιδικές ασθένειές στην άμυνα. Και έρχεται από τρεις ισοπαλίες οι δυο με γκολ εκατέρωθεν. Εκτός για τους Γερμανούς, Αλκαθέρ, Σμέτσερ και Σούλτς, ενώ οι Τσέχοι θα παραταχθούν πλήρεις. Επιλογή στο παιχνίδι με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και κυρίως της αμυντικής δυσλειτουργίας της Ντόρτμουντ το g/g & over 2.5 goal με απόδοση 1.90.

Στις 22:00 Ζενιτ – Μπενφίκα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για την Μπενφίκα εάν δεν φύγει με βαθμό/ους ίσως να είναι καταδικαστικό. Το πρόγραμμα τους είναι δύσκολο στην συνέχεια σε έναν έτσι και αλλιώς δύσκολο όμιλο. Παίζουν εντός και εκτός με Λύον, εκτός με Λειψία και εντός με Ζενίτ την τελευταία αγωνιστική. Έρχεται και από ήττα με 1-2 απέναντι στην Λειψία στην πρώτη αγωνιστική στην έδρα της, οπότε πρέπει να ρισκάρει. Επιλογή σε μονό αποδεκτό Μπενφίκα 2 DNB

SEGUNDA DIVISION (ΙΣΠΑΝΙΑ)

Στην Segunda έχουμε το ντέρμπι Κάντιθ – Ουέσκα στις 20:00. H γηπεδούχος έρχεται από εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλμερία που την έριξε στην 2η από την 1η θέση. Η Ουέσκα κέρδισε την Χίρονα με 1-0 στην έδρα της και παρέμεινε στις 5 πρώτες θέσεις. Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο, η προϊστορία λέει 5/6 under 2.5 και 3/6 2-3 goal.

Έχει ισοπαλία το παιχνίδι και με το δεδομένο ότι η Ουέσκα είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει φέρει ισοπαλία σε αυτές τις 8 αγωνιστικές με ιντριγκάρει λίγο. Για την Κάντιθ έρχεται μια δύσκολη τριάδα αγώνων με Σαραγόσα και Μάλαγα εκτός και με Λας Πάλμας εντός και σίγουρα θα χτυπήσει το παιχνίδι. Επιλογή το 2-3 goal στην αναμέτρηση με απόδοση 2.00.

Στις 20:00 σε άλλο παιχνίδι στην Segunda έχουμε το Μιράντες – Λούγκο οι δυο ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία μιας και δεν ξεκίνησαν καλά. Αν και είναι νωρίς στο πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 21η και 17η θέση αντίστοιχα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανέβουν πιο ψηλά. Η Μιράντες αν χάσει θα μείνει πολύ πίσω και με το ροστερ που έχει δύσκολα να τα καταφέρει.

Η Λούγκο δεν είναι μακριά απ την Μιράντες και σε απόδοση και σε συμπεριφορά γιατί τις χωρίζουν ναι μεν 3 θέσεις… αλλά μόλις ένας βαθμός. Και οι δύο πρέπει να ρισκάρουν και η προϊστορία λέει 8/13 g/g σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 5 συνεχόμενα τα τελευταία χρόνια. Για την Μιράντες 6/8 φέτος  στη Segunda και για την Λούγκο 5/8. Επιλογή μετά τα παραπάνω το g/g με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

CHAMPIONSHIP  (ΑΓΓΛΙΑ)

Για την Championship έχουμε την δεύτερη μέρα της αγωνιστικής με 5 παιχνίδια, μου αρέσει το g/g στο Κάρντιφ – ΚΠΡ που ξεκινάει στις 21:45 με απόδοση 1.60. Στα μεταξύ τους έχουμε 6/10 με τα 3 τελευταία συνεχόμενα, η Κάρντιφ έχει 6/9 όπως και η ΚΠΡ και θα το επιλέξω.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Το Τσάρλτον – Σουόνσι επίσης στις 21:45 ενστικτωδώς μου κάνει για πιθανή μοιρασιά με τις δυο ομάδες να παραμένουν στις θέσεις τους. Με την Τσάρλτον να βρίσκεται στην 6η θέση με 17 βαθμούς και την Σουόνσι στην 2η με 18. Επιλογή σε μονό αποδεκτό το Χ με απόδοση 3.30.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

19:55 | Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ

g/g & over 2.5 (1.90)

22:00 | Μπαρτσελόνα – Ιντερ

1 & over 1.5 (1.80)

ΠΑΡΟΛΙ Ή ΤΡΙΞΙ

20:00 | Κάντιθ – Ουέσκα

2-3 goal (2.00)

20:00 | Μιράντες – Λούγκο

g/g (2.00)

21:45 |Κάρντιφ – ΚΠΡ

g/g (1.60)

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ

22:00 | Ζενιτ – Μπενφίκα  2 DNB (2.20)

21:45 | Τσάρλτον – Σουόνσι Χ (3.30)

Διαβάστε επίσης

Back to top button