ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία: Οι τέσσερις παίκτες του ρόστερ που έχουν «κεντρίσει» το περισσότερο ενδιαφέρον ενόψει καλοκαιριού

Η είσοδος της Λαμίας στα play off έφερε αρκετή κινητικότητα για αρκετούς παίκτες του ρόστερ της, με τέσσερις από αυτούς να έχουν συγκεντρώσει έντονο ενδιαφέρον.

Η Λαμία έγραψε ιστορία και μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα play off της Stoiximan Superleague, κάνοντας την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως είναι λογικό, τα βλέμματα που έχουν συγκεντρώσει οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ είναι αρκετά σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, πόσο μάλλον όταν το κλαμπ μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Καρλίτος είναι ένα μεγάλο παράδειγμα που πουλήθηκε στην Αστάνα και τον δρόμο του ακολούθησε ο Σωτήρης Τσιλούλης που έχει κλείσει για την ΑΕΚ ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Gazzetta εστιάζει σε τέσσερις περιπτώσεις από το τωρινό ρόστερ που έχουν συγκεντρώσει το πιο έντονο ενδιαφέρον ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Αλεξέι Κοσέλεφ

Ήρθε… αθόρυβα στη Λαμία τον Γενάρη του 2023 και εξελίχθηκε σε βασικό αναντικατάστατο τερματοφύλακα για τα πλάνα του Λεωνίδα Βόκολου και έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα. Ο Αλεξέι Κοσέλεφ δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι την ποιότητα που διαθέτει, κάτι που έφερε και την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της Μολδαβίας. Ουκ ολίγες ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων έχουν προσεγγίσει τον διεθνή πορτιέρε ενόψει του καλοκαιριού, με τον ίδιο να μετρά 28 συμμετοχές με 52 γκολ παθητικό και 4 ανέπαφες εστίες ενώ έχει πιάσει και δύο πέναλτι.

Πέδρο Αμαράλ

Ήταν από τις τελευταίες προσθήκες στο περασμένο καλοκαίρι για τη Λαμία καθώς είχε μείνει ελεύθερος από την Αλ Καλέχ. Παρότι έχει παίξει σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ο Πορτογάλος ακραίος μπακ έχει προσφέρει ήδη ένα γκολ και τρεις ασίστ σε αυτό το διάστημα, στατιστικά που δεν θα συναντάς κάθε μέρα σε αμυντικό. Από τον Γενάρη μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον και μάλιστα είχε δεχθεί και κρούσεις, χωρίς ωστόσο να αφήνει την πόλη της Φθιώτιδας. Τα ίδια… μάτια (μεταξύ αυτών πολωνικά και πορτογαλικά) αλλά και άλλες ομάδες από την Ευρώπη παρακολουθούν ακόμα την περίπτωση του.

Σίντκλεϊ

Παρόμοια κατάσταση με τον Αμαράλ σχεδόν σε… όλα. Ο 30χρονος ακραίος μπακ έχει μοιραστεί τη θέση του βασικού με τον Πορτογάλο συμπαίκτη του καθώς έχει παίξει σε 23 παιχνίδια με δύο γκολ στο ενεργητικό του και έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις και τη σταθερότητα που παρουσιάζει με τη Λαμία. Ούτε το δικό του τηλέφωνο έμεινε… ήσυχο μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το ερχόμενο καλοκαίρι ήδη έχει στο κατώφλι αρκετούς μνηστήρες από την Ευρώπη.

Φλοσάρντ Μάλτσι

Μία περίπτωση που είχε αρκετά ερωτηματικά στην αρχή της σεζόν καθώς άφησε την Athens Kallithea της Super League 2 για τη Λαμία αλλά κατάφερε να αποδείξει μέσα από τη κάθε συμμετοχή που έκανε, τους λόγους που ο Λεωνίδας Βόκολος τον εμπιστεύθηκε (ξανά) για το ρόστερ. Ο 29χρονος επιθετικός έχει πετύχει 4 γκολ σε συνολικά 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και στα δύο από αυτά, πρόσφερε βαθμό ή βαθμούς. Συγκεκριμένα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+5′ κόντρα στον Άρη (2-2) στη Θεσσαλονίκη και άνοιξε το σκορ στην έδρα του Παναιτωλικού (1-2). Κάποια μάτια από την Πολωνία τον παρακολουθούν στενά.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button