Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σπυρόπουλος: «Το μεγαλύτερο κέρδος της ομάδας είναι τα νέα παιδιά»

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου , για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, δείχνοντας ότι διαθέτει ανταγωνιστική ομάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αλέξης Σπυρόπουλος εστίασε στα νέα παιδιά των Αιγιωτών που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι, το οποίο χαρακτήρισε μεγάλο κέρδος για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο απόγευμα για την ομάδα μας. Παίξαμε με έναν ιστορικό αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και μας βγήκε. Το πιο ευχάριστο είναι ότι είδαμε κάποια νεαρά παιδιά και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα, τον σύλλογο που προσπαθεί συνέχεια».

Για το αν αυτοί που έπαιξαν έδειξαν ότι έχουν θέση στο ρόστερ:

«Όλοι έχουν θέση στο ρόστερ. Δεν είναι ότι είναι νεαροί σε ηλικία. Είναι νεαροί σε παραστάσεις και εμπειρία. Είναι όντως ικανά παιδιά. Τα περισσότερα τα ξέρω, γιατί είχαμε δουλέψει μαζί στην Κ20. Πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο κέρδος για τον σύλλογο το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε πολλά. Το θέμα είναι αυτό που είδα στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά πατούσαν πάρα πολύ καλά και δεν φοβήθηκα καθόλου και μετά την αποβολή».

Για την παρουσία του στον πάγκο:

«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, όχι γιατί ήμουν στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής. Στον σύλλογο είμαι πολλά χρόνια. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο. Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, αλλά να ξέρετε ότι αυτό το κομμάτι στην Κ20 είναι δημιουργικό και πρέπει να συνεχίσει ο σύλλογος έτσι. Αυτή είναι η πορεία του κάθε συλλόγου που έχει οικονομικά προβλήματα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Σήμερα είδατε κάποια παιδιά. Είχαν εξαιρετική απόδοση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, ούτε τα παιδιά. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο έργο στο πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να είμαστε πάρα πολύ καλοί στην πορεία του πρωταθλήματος».

Για την έως τώρα συγκομιδή και το προσεχές ματς στην Καλλιθέα:

«Δεν ξέρω αν έχουμε μείνει πίσω από τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Σημασία έχει ότι από αυτό το παιχνίδι πήραμε ψυχολογία. Όλη η ομάδα, ο σύλλογος. Θα προσπαθήσουμε αρχής γενομένης από τη Δευτέρα με την Καλλιθέα. Κανένα δεν είναι εύκολο, είτε η Καλλιθέα έχει ένα βαθμό, είτε μηδέν αν δεν παίξεις, δεν προσπαθήσεις και δεν κουραστείς όλη την εβδομάδα στην προπόνηση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button