Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Superleague Interwetten: Οι πιο επιδραστικοί παίκτες της regular season (vids)

Τα γκολ και οι ασίστ των Ελ Αραμπί, Φαν Βέερτ, Αοσμαν, Κουλούρη, Κούρτιτς, Μεντόσα έχουν «μεταφραστεί» σε διψήφιο αριθμό κερδισμένων βαθμών για τις ομάδες τους.

Τα γκολ και οι ασίστ των Ελ Αραμπί, Φαν Βέερτ, Αοσμαν, Κουλούρη, Κούρτιτς, Μεντόσα έχουν «μεταφραστεί» σε διψήφιο αριθμό κερδισμένων βαθμών για τις ομάδες τους. Ο Μαροκινός… μετρά 15, ενώ ο ουραγός Απόλλων τελείωσε τη regular season με 13.

Έπεσε προχθές (6/3) η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και αξίζει να δούμε τους παίκτες της κατηγορίας με τη μεγαλύτερη… βαθμολογική συγκομιδή. Τι εννοούμε; Σίγουρα κάθε γκολ είναι ξεχωριστό όπως άλλωστε και όλες οι τελικές πάσες που δόθηκαν για να επιτευχθούν, όμως ένα «κλικ» περισσότερο «μένουν» όταν διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί τη σπουδαιότητα/αξία/σημασία όταν κάποιος ανοίγει το σκορ σε μία π.χ. νίκη της ομάδας του με 2-0 ή στην περίπτωση που διπλασιάζει τα τέρματά της και σε μεγάλο ποσοστό «τελειώνει» το Χ ματς, ωστόσο αποκτά πιο… ξεχωριστή σημασία όταν βρίσκει δίχτυα ή «σερβίρει» τη στιγμή που τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή.

Οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Τομ Φαν Βέερτ, Αίας Αοσμαν, Ευθύμης Κουλούρης, Γιασμίν Κούρτιτς και Χαβιέρ Μεντόσα είναι οι ποδοσφαιριστές με τη μεγαλύτερη αντίστοιχη επίδοση/επίδραση και όλοι τους «μετρούν», πάντα σε αφαιρετικό επίπεδο, διψήφιο αριθμό πόντων, ξεκινώντας από τον Μαροκινό φορ του Ολυμπιακού που τα τέρματα και οι ασίστ του «μεταφράζονται» σε 15 «ερυθρόλευκους» βαθμούς.

Σε ελεύθερη αναγωγή αν ήταν μία… ομάδα μόνος του θα «πάλευε» με Απόλλωνα & Λαμία για την αποφυγή τουλάχιστον του απευθείας υποβιβασμού αφού η ουραγός «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε τη regular season με 13 πόντους, ενώ ο Ολλανδός στράικερ του Βόλου που ακολουθεί στη συγκεκριμένη λίστα θα ήταν ισόβαθμός της. Παράλληλα οι υπόλοιποι 4 προαναφερθέντες θα βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από εκείνη και θα είχαν… βάσιμες ελπίδες «σωτηρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button