Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με 2-16 τελικές χάνει ακόμα κι ο Μπόλονι

Το διάστημα του ευρω-αποκλεισμού πέρασε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι με έναν μαγικό τρόπο θα παίξει Ευρώπη.

Το διάστημα του ευρω-αποκλεισμού πέρασε, όμως αυτό δε σημαίνει ότι με έναν μαγικό τρόπο θα παίξει Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα στα πλέι οφ, εν προκειμένω από τον Άρη, και πλέον η συμμετοχή στο UEFA Conference League συγκεντρώνει πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Με τη 2η θέση να έχει πετάξει και την 3η να απέχει 5 ολόκληρους βαθμούς, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι καλείται να ανεβεί ένα βουνό στους εναπομείναντες έξι αγώνες των πλέι οφ της Super League 1.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ήττα από τον Άρη που προξένησε απογοήτευση, αλλά και η συνολική εμφάνιση.

Οι απουσίες των Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέα Πούγγουρα ήταν σημαντικές, ενώ η αποβολή του Μαουρίσιο δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Εντούτοις, όταν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Λεωφόρο και ο αριθμός στις τελικές προσπάθειες γράφει 2-16, τότε το 1-2 μάλλον τιμητικό θα πρέπει να θεωρηθεί.

Με 2/7 γεμίσματα έναντι 11/29, και κανένα κόρνερ έναντι 5, θαρρείς πως η ομάδα αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρά τα υπέρ του κλεψίματα (30-23), ο Παναθηναϊκός υπέπεσε σε 9 περισσότερα λάθη!

Προφανώς αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Μπόλονι – δεν θα γινόταν ξαφνικά κάτι καινούργιο. Όμως, αν από τις 14 Φεβρουαρίου μετράει μόλις 2 νίκες σε 10 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, τότε… κλάφτα Χαράλαμπε.

Έλειψε πολύ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης των τελευταίων εβδομάδων, τη στιγμή που η αλλαγή του Λούκας Βιγιαφάνιες με τον Αργύρη Καμπετσή δεν αποδείχθηκε εύστοχη. Έλειψε πάλι η δημιουργικότητα στον Παναθηναϊκό, ασχέτως αν ο Χουάνκαρ έφτασε τις 3 ασίστ στα πλέι οφ και ο Γιουνούς Σανκαρέ τα 3 γκολ στα 4 ματς που αγωνίστηκε.

Με την εικόνα που έχει η ομάδα το τελευταίο δίμηνο δεν αξίζει καν να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Το θέμα είναι πως αυτός ο σκοπός δεν αναμένεται να επιτευχθεί, σε μία περίοδο που ο σύλλογος μηδενίζει από χρέη και, θεωρητικά, βάζει πλώρη για καλύτερες ημέρες.

Τελευταία ευκαιρία κόντρα στην ΑΕΚ. Αλλιώς ακόμα μία χρονιά θα αποδειχθεί εξ ολοκλήρου χαμένη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button