Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα… με πρωταγωνιστή τον Ντεμίρη!

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε τον Ο.Φ Ηράκλειας στο γήπεδο της Πελασγίας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Κεραυνός Βαθυκοίλου υποδέχθηκε τον Ο.Φ Ηράκλειας στο γήπεδο της Πελασγίας.

Την χαρά της νίκης για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα «γεύθηκε» η ομάδα του Ο.Φ Ηράκλειας, η οποία πέρασε από την έδρα του Κεραυνού Βαθυκοίλου με τελικό σκορ 1-5.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο σέντερ φορ της ομάδας, ο Ντεμίρης ο οποίος πέτυχε τα δύο από πέντε συνολικά γκολ, «καθαρίζοντας» επί της ουσίας το τρίποντο…

Μόλις στο 21΄ο Παπαμίχος έκανε το 0-1 για να πάρει μετά το όπλο του ο Ντεμίρης και να σκοράρει στο 27΄και 35΄ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Βαγγέλη Ζαλαώρα σκόραρε ξανά αρκετά νωρίς, καθώς στο 55΄ο Σταυρόπουλος βρήκε δίχτυα για να έρθει στο 67΄ο Άλλα να γράψει το 0-5.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κεραυνού ήταν να μειώσει σε 1-5 με τον Κωστόπουλο Ευαγ.

Οι δύο βασικές ενδεκάδες των ομάδων:

Κεραυνός Βαθύκοιλος: Μπιρης, Γκιστι, Κάτσινος, Κωστόπουλος Ευαγ.,Τσιούμας, Καραγεώργος, Γκίστης Μ., Μπισμπιγιάννης, Μαρκάι, Γερογιάκομος, Κόμνος

Ο.Φ. Ηράκλειας: Μαυράδας, Parci, Σακκάς, Μανταφάρας, Μπέλλης,Σταυρόπουλος, Άλλα, Καραγιάννης, Ντεμίρης, Λαΐνας, Παπαμίχος

Διαβάστε επίσης

Back to top button