Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον από Αργεντινή για Ορόζ!

Στην Αργεντινή θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση του 28χρονου από το Πανθεσσαλικό και αναφέρουν πως δεν θα μείνει ούτε στη Ρασίνγκ που διατηρεί τα δικαιώματά του. #slgr #volosfc #Oroz #slgrinterwetten #season2021_2022 #playouts

Στην Αργεντινή θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση του 28χρονου από το Πανθεσσαλικό και αναφέρουν πως δεν θα μείνει ούτε στη Ρασίνγκ που διατηρεί τα δικαιώματά του.

Παρελθόν από το Βόλο αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκολας Ορός, καθώς η ομάδα δεν αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του 75% των δικαιωμάτων του που διατηρεί (έναντι 750.000 ευρώ), με γνώμονα τη συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών όταν το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησε δανεικό από τη Ρασίνγκ.

Οπως μάλιστα μεταδίδουν στην πατρίδα του 28χρονου μεσοεπιθετικού (19 ματς/5 γκολ/1 ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα), σκοπός του Αργεντινού δεν είναι να μείνει στη Ρασίνγκ αλλά να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και μάλιστα η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε είναι ένας πιθανός μελλοντικός προορισμός του, καθώς ενδιαφέρεται για εκείνον.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button